Σκληρή γλώσσα ΛΑΕ κατά κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς
«Αυτή είναι η έξοδος από τα μνημόνια του Τσίπρα και της πολιτικής των παρατρεχάμενων του Μαξίμου και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Λαϊκή Ενότητα με αιχμή τους πλειστηριασμούς.
Σε γραπτή ανακοίνωσή της η ΛΑΕ αναφέρει ότι «αυτή την εβδομάδα μεταξύ των 500 και πλέον πλειστηριασμών και των 15 τουλάχιστον πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας γίνεται και πλειστηριασμός 1ης κατοικίας- μοναδικού περιουσιακού στοιχείου- ενός πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με δυο παιδιά που σπουδάζουν και ο οποίος εγκατέλειψε τον μνημονιακό μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ και ενεργοποιείται τώρα στο κίνημα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Ο Τσίπρας και η παρέα του παίρνουν εκδίκηση κλέβοντας σε συνεννόηση με τις τράπεζες το σπίτι ενός μάχιμου με το κίνημα αντίστασης συμπολίτη μας».
Προσθέτει πως «αυτή είναι η έξοδος από τα μνημόνια του Τσίπρα και της πολιτικής των παρατρεχάμενων του Μαξίμου και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η έξοδος όσων κρατάνε ψηλά τη σημαία της αντίστασης, από τα σπίτια τους» και τονίζει:
«Δεν είναι τυχαίο που στη ΔΕΘ ο Τσίπρας δεν τόλμησε την παραμικρή αναφορά στη ληστρική πολιτική των πλειστηριασμών και τις αθρόες αποκοπές του ρεύματος σε χιλιάδες φτωχούς συμπολίτες μας που η πολιτική των μνημονίων τους καταδικάζει στην ανέχεια. Η αμερικανόδουλη κυβέρνηση Τσίπρα θα λογοδοτήσει. Ο λαός πρέπει και θα αντιδράσει».
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι
- Το Ισραήλ ζήτησε από το Κατάρ να αυξήσει την χρηματοδότηση της Χαμάς έναν μήνα πριν την 7η Οκτωβρίου
