Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από τον Pharrell Williams στον Nick Cave: Οι κομψότεροι της μουσικής σκηνής

Από τον Pharrell Williams στον Nick Cave: Οι κομψότεροι της μουσικής σκηνής

Πριν από μερικές ημέρες, η εμφάνιση του Ιταλού ράπερ Fendez στο γάμο του με την κορυφαία blogger Κιάρα Φερράνι έκλεψε τις εντυπώσεις

Πριν από μερικές ημέρες, η εμφάνιση του Ιταλού ράπερ Fendez στο γάμο του με την κορυφαία blogger Κιάρα Φερράνι έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο Fendez ήταν υπέρκομψος μέσα στο χειροποίητο κοστούμι του και τα πανάκριβα, κατασκευασμένα ειδικά για τον ίδιο παπούτσια του οίκου Berluti.

Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι ο Fendez θα συνεχίσει να μας  απασχολεί με τις στυλιστικές του επιλογές σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα, όταν μάλιστα η ωραία Κιάρα «τοποθετεί» τις δικές της πινελιές στο ντύσιμό του.

Ο συνάδελφός του Pharrell Williams «βγάζει» όπως λένε οι ειδικοί του χώρου της μόδας, μια “cool αυτοπεποίθηση”, όταν εμφανίζεται στη σκηνή ή στην προσωπική του ζωή με τα «ευφάνταστα» t-shirt και τα κοστούμια του, σε ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις.

Ο μουσικός Zayn Malik, ένα γοητευτικό αγόρι, το οποίο πέρα από την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, έγινε παγκόσμια γνωστός μέσα από τον δεσμό του με το top model Τζίτζι Χαντίντ, λατρεύει τις ασπρόμαυρες επιλογές στο ντύσιμό του, τα κλασικά παπούτσια με κορδόνια μπροστά, του Giuseppe Zanotti και τα μεγάλα, δυναμικού τύπου ρολόγια με τα δερμάτινα λουριά.

Ο διάσημος μουσικός Nick Cave φοράει πάντα σχεδόν, μαύρα bespoke σακάκια και λευκά t-shirt. Ένας διαχρονικός, κομψός συνδυασμός, που σύμφωνα με τους υπεύθυνους του “G.Q.”, τον κατατάσσει στους κομψούς άνδρες της διεθνούς μουσικής σκηνής. Ο Stormzy θεωρείται «κορυφή» στις επιλογές με τα αγαπημένα logo, τις αλυσίδες του διάσημου Stephen Webster και τα luxury bomber. Την φετινή σεζόν οι πέντε αυτοί διάσημοι μουσικοί, είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσουν μέσα από τις επιλογές της γκαρνταρόμπας τους…

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024