Τον θαυμασμό του για όσα βλέπει στο Λούκα Ντόνσιτς δεν έκρυψε για ακόμη μια φορά ο προπονητής των Ντάλας Μάβερικς, Ρικ Κάρλαιλ.
Ολόκληρο το franchise των Τεξανών κινείται γύρω από τον Σλοβένο γκαρντ, από τον οποίον οι φίλαθλοι της ομάδας -και όχι μόνο- περιμένουν πολλά.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Κάρλαιλ αποθέωσε για ακόμη μια φορά τον 19χρονο πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.
«Με αυτά που έχω δει από τον Λούκα τις τελευταίες δύο μέρες, όποιος δεν πάρει εισιτήριο διαρκείας, θα το μετανιώσει πικρά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο» ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του Σλοβένου «αστεριού».
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.