Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η στιγμή της έντονης διαμάχης της Σερένα Ουίλιαμς με τον διαιτητή

Η στιγμή της έντονης διαμάχης της Σερένα Ουίλιαμς με τον διαιτητή

Έχασε την αυτοέλεγχο της η Αμερικανίδα και επιτέθηκε λεκτικά στον διαιτητή

Ο τελικός του Αμερικανικού Όπεν ανάμεσα στη Ναόμι Οσάκα και τη Σερένα Ουίλιαμς στιγματίστηκε από την έντονη διαμάχη της Αμερικανίδας με τον Πορτογάλο διαιτητή, Κάρλος Ράμος.

Στις αρχές του δεύτερου σετ, ο ρέφερι της αναμέτρησης προειδοποίησε την Ουίλιαμς επειδή θεώρησε πως δεχόταν οδηγίες από τον προπονητή της. Η Αμερικανίδα αντέδρασε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν κλέβω για να νικήσω. Προτιμώ να χάσω», ενώ στην επόμενη αλλαγή πλευράς είπε απευθυνόμενη στον Ράμος: «Δεν έχω δεχθεί καμία προπονητική οδηγία. Δεν έχω εξαπατήσει ποτέ και κανέναν στην ζωή μου, έχω μία κόρη και αγωνίζομαι για το σωστό. Μου χρωστάς εξηγήσεις, μία συγγνώμη».

Λίγο αργότερα κι ενώ η Οσάκα προηγείται με 4-3, η Σερένα δέχεται νέα επίπληξη (point penalty) επειδή έσπασε την ρακέτα της μετά την απώλεια του σερβίς της και ακούγεται να λέει στον Ράμος: «Μου επιτίθεσαι. Έχεις κάνει λάθος. Δεν θα διαιτητεύσεις ποτέ ξανά σε δικό μου αγώνα. Μου χρωστάς μία συγγνώμη. Εσύ είσαι ο ψεύτης. Μου έκλεψες έναν πόντο».

Τότε ο Πορτογάλος διαιτητής, σε μία εξαιρετικά σπάνια απόφαση για τα δεδομένα του τένις, τιμωρεί την Ουίλιαμς με ένα γκέιμ (game penalty), η Οσάκα προηγείται πλέον με 5-3, για να φθάσει τελικά στην ιστορική νίκη με 6-4.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024