Είστε βαριά άρρωστοι – Περαστικά σας
Χωρίς μέτρο, χωρίς ενδοιασμούς βγάζουν ανακοινώσεις που μοιάζουν περισσότερο με αναρτήσεις εφήβων στο Facebook ή με αναρτήσεις τρολ στο Twitter και δεν συνάδουν με τη θέση τους και τα καθήκοντά τους
Αυτή είναι η δήλωση του υφυπουργού ΨΗΠΤΕ κ Λ. Κρέτσου σχετικά με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
Αυτό το «περαστικά» με σκότωσε.
Είναι αυτό ακριβώς που δείχνει το ήθος των ανθρώπων μου μας κυβερνούν αυτή τη στιγμή.
Χωρίς μέτρο, χωρίς ενδοιασμούς βγάζουν ανακοινώσεις που μοιάζουν περισσότερο με αναρτήσεις εφήβων στο Facebook ή με αναρτήσεις τρολ στο Twitter και δεν συνάδουν με τη θέση τους και τα καθήκοντά τους.
Να θυμίσουμε ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που το καλοκαίρι του 2016 επέμεναν να προχωρήσουν σε έναν διαγωνισμό, ο οποίος στο τέλος αποδείχτηκε ένα απόλυτο φιάσκο.
Είναι οι ίδιοι που κατέφευγαν σε διάφορα ινστιτούτα της Φλωρεντίας με την παραγγελία να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι το φάσμα στην Ελλάδα δεν χωράει παρά μόνο 4 κανάλια εθνικής εμβέλειας.
Είναι οι ίδιοι που οργάνωσαν το τσίρκο μέσα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας όπου οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό έπρεπε να παραμείνουν κλειστοί μέσα στη Γραμματεία, σαν το κονκλάβιο που επιλέγει τον νέο Πάπα.
Είναι οι ίδιοι που δεν δίστασαν να γράψουν το Σύνταγμα στα παλιά τους παπούτσια και να μεταφέρουν τις αρμοδιότητες του διαγωνισμού από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον ίδιο τον υπουργό ΨΗΠΤΕ, απόφαση που έσκασε στα μούτρα τους μετά την απόφαση του ΣτΕ περί αντισυνταγματικότητας.
Είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι δεν πρόκειται να επέλθουν αλλαγές στον «νόμο Παππά», για να τις φέρουν μετά από λίγο καιρό.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι βαριά «άρρωστοι» που εύχονται στους άλλους «περαστικά».
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442