Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είστε βαριά άρρωστοι - Περαστικά σας

Είστε βαριά άρρωστοι – Περαστικά σας

Χωρίς μέτρο, χωρίς ενδοιασμούς βγάζουν ανακοινώσεις που μοιάζουν περισσότερο με αναρτήσεις εφήβων στο Facebook ή με αναρτήσεις τρολ στο Twitter και δεν συνάδουν με τη θέση τους και τα καθήκοντά τους

«Η σημερινή απόφαση του ΕΣΡ κλείνει με τον πλέον θετικό – για το δημόσιο συμφέρον και τη Δημοκρατία – τρόπο τη διαδικασία της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών. Κάποιοι δεν το ήθελαν και το πολέμησαν. Περαστικά.»

Αυτή είναι η δήλωση του υφυπουργού ΨΗΠΤΕ κ Λ. Κρέτσου σχετικά με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αυτό το «περαστικά» με σκότωσε.

Είναι αυτό ακριβώς που δείχνει το ήθος των ανθρώπων μου μας κυβερνούν αυτή τη στιγμή.

Χωρίς μέτρο, χωρίς ενδοιασμούς βγάζουν ανακοινώσεις που μοιάζουν περισσότερο με αναρτήσεις εφήβων στο Facebook ή με αναρτήσεις τρολ στο Twitter και δεν συνάδουν με τη θέση τους και τα καθήκοντά τους.

Να θυμίσουμε ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που το καλοκαίρι του 2016 επέμεναν να προχωρήσουν σε έναν διαγωνισμό, ο οποίος στο τέλος αποδείχτηκε ένα απόλυτο φιάσκο.

Είναι οι ίδιοι που κατέφευγαν σε διάφορα ινστιτούτα της Φλωρεντίας με την παραγγελία να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι το φάσμα στην Ελλάδα δεν χωράει παρά μόνο 4 κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Είναι οι ίδιοι που οργάνωσαν το τσίρκο μέσα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας όπου οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό έπρεπε να παραμείνουν κλειστοί μέσα στη Γραμματεία, σαν το κονκλάβιο που επιλέγει τον νέο Πάπα.

Είναι οι ίδιοι που δεν δίστασαν να γράψουν το Σύνταγμα στα παλιά τους παπούτσια και να μεταφέρουν τις αρμοδιότητες του διαγωνισμού από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον ίδιο τον υπουργό ΨΗΠΤΕ, απόφαση που έσκασε στα μούτρα τους μετά την απόφαση του ΣτΕ περί αντισυνταγματικότητας.

Είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι δεν πρόκειται να επέλθουν αλλαγές στον «νόμο Παππά», για να τις φέρουν μετά από λίγο καιρό.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι βαριά «άρρωστοι» που εύχονται στους άλλους «περαστικά».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024