Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Πενέλοπε, η Στόουν και η κυρία Τζέησον Στέηθαμ πρωταγωνιστούν στις νέες καμπάνιες…

Η Πενέλοπε, η Στόουν και η κυρία Τζέησον Στέηθαμ πρωταγωνιστούν στις νέες καμπάνιες…

Οι ψηλές, ολόχρυσες μπότες του brand Jimmy Choo αστράφτουν κάτω από τους προβολείς

Οι ψηλές, ολόχρυσες μπότες του brand Jimmy Choo αστράφτουν κάτω από τους προβολείς. Οι μεταλλικές μπότες, τα μποτίνια και οι γόβες, είναι το απόλυτο trend του φετινού χειμώνα. Ο οίκος Jimmy Choo χρησιμοποίησε την ξανθιά, εντυπωσιακή σύντροφο του διάσημου Βρεττανού ηθοποιού Τζέησον Στέηθαμ, top model Ροσι Χάντιγκτον-Γουάιτλι για τη διαφημιστική καμπάνια, η οποία «παίζει» σε όλα τα μεγάλα έντυπα του πλανήτη. Μαζί με την Ρόσι, η Τζόαν Σμολλς, να έχει «απλώσει» τα μακριά πόδια της, με τις ολόχρυσες μεταλλικές μπότες να φθάνουν μέχρι το γόνατο. Τα super models δίνουν τον «παλμό» στις χειμερινές, διαφημιστικές καμπάνιες, προσελκύοντας χιλιάδες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, να αγοράσουν το προϊόν.

Η ωραιότερη της οικογένειας Καρντάσιαν, 20χρονη Κένταλ Τζέννερ, διαφημίζει τα δερμάτινα Longchamp με τα μαλλιά της σε κούρεμα τύπου καρέ. Η κορυφαία blogger του πλανήτη, εντυπωσιακά όμορφη Κιάρα Φερράνι (παντρεύτηκε πριν μερικές ημέρες στη Νότιο Ιταλία) προμοτάρει με τον καλύτερο τρόπο τα μπιζού Pomellato. Η ακτιβίστρια μοντέλο Aντόα Αμπόα, μετά τα Burberry, φοράει για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Fendi, γκρίζα, αυστηρά σακάκια, t-shirt και western μπότες, από χειροποίητο δέρμα.

Για τους συλλέκτες των Gucci

Τα κορίτσια στη διαφημιστική εκστρατεία του οίκου Gucci «κρύβονται» πίσω από τεράστια γυαλιά. Δίπλα τους, αυτές οι χιλιάδες πορσελάνες. Παλιά ντουλάπια της γιαγιάς και χιλιάδες σκυλάκια, κούκλες, τσαγιέρες, κούπες, κηροπήγια, πιατέλες από πανάκριβες, ζωγραφισμένες πορσελάνες για τους … Gucci Collectors.

Η Εύα Λουγκόρια επιλέχθηκε για προϊόντα μαλλιών της L’ Oreal. Η Τζίτζι Χαντίντ, το top model της εποχής μας, διαφημίζει πάντα τη μάσκαρα της Maybelline. Η Κάϊα Γκέρμπερ, η μούσα του Καρλ Λάγκερφελντ, είναι η big star των μεγάλων οίκων. Ο οίκος Saint Laurent την φωτογράφισε για την καμπάνια του σε ασπρόμαυρο φόντο. Και βέβαια υπάρχει πάντα, η μικροσκοπική εκρηκτική όμως, Πενέλοπε Κρουζ, η οποία ποζάρει με τις τσάντες Carpisa. Η φωτογράφιση της καμπάνιας έγινε στη Μαδρίτη. Στους δρόμους της πόλης, τα café, μέσα στο γραφείο της κλπ.

Ο σύζυγός της Χαβιέ Μπαρδέμ «πρωταγωνιστεί» επίσης σε διαφημιστική εκστρατεία διεθνούς φίρμας ρούχων. Μια ακόμα super star της εποχής μας, η Έμμα Στόουν, (πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του δικού μας Γιώργου Λάνθιμου), είναι η big star του νέου αρώματος Attrape-Reves του οίκου Louis Vuitton. Με τον διάσημο Σαμ Μέντες στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024