Απίστευτο : Επόπτης έδωσε πλάγιο αντί για γκολ
Ο επόπτης στην αναμέτρηση της Πάρτικ Θιστλ με την Γκρίνοκ Μόρτον δεν είδε πεντακάθαρο γκολ και αντί για σέντρα έδωσε πλάγιο άουτ
Στο ποδόσφαιρο έχουν υπάρξει πολλά ανθρώπινα λάθη από διαιτητές και επόπτες παγκοσμίως, όμως αυτό που συνέβη στην αναμέτρηση της Πάτρικ Θιστλ με την Γκρίνοκ Μόρτον για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας δεν έχει προηγούμενο.
Με το σκορ 1-0 η γηπεδούχος σκόραρε με πανέμορφο σουτ του Ντούλαν στο 56′ με την μπάλα να περνάει καθαρά τη γραμμή και να βρίσκει τα δίχτυα και ο αντίπαλος αμυντικός έδιωξε την μπάλα από τα δίχτυα σε πλάγιο από τα νεύρα του. Ο διαιτητής έδειξε σέντρα, οι παίκτες πανηγύρισαν, αλλά ο επόπτης είχε διαφορετική άποψη.
Ο βοηθός δεν κατάλαβε ότι πέρασε η μπάλα, παρόλο που ήταν πασιφανές με τους παίκτες, τον κόσμο και γενικότερα άπαντες στο γήπεδο να απορούν. Τελικά, μετά από κοινή απόφαση με το διαιτητή, ο οποίος κατάφερε να πειστεί, το γκολ ακυρώθηκε και οι παίκτες της Πάρτικ συνέχισαν το ματς από πλάγιο.
Δείτε το βίντεο:
- ΗΠΑ: Η NASA ανέβαλε την επιστροφή της στη Σελήνη – Αιτία, οι κακές καιρικές συνθήκες
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Γαλλία
- Δημοσιεύθηκε email του Μασκ στον Έπσταϊν – «Πότε βολεύει να έρθω στο νησί σου» – «Θα στείλω ελικόπτερο»
- Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 78-79: Με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα οι «πράσινοι»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 31.01.2026]
- ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 200 νεκροί σε ορυχείο που κατέρρευσε σε περιοχή που ελέγχεται από τους αντάρτες


