Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια τεράστια υπέρβαση 7 εκατ. ευρώ!

Μια τεράστια υπέρβαση 7 εκατ. ευρώ!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην υλοποίηση μιας τεράστιας μεταγραφής εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του, τον Γιάγια Τουρέ

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην υλοποίηση μιας τεράστιας μεταγραφής εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του, τον Γιάγια Τουρέ. Αρκεί να δει κάποιος τα δημοσιεύματα των ιστοσελίδων του εξωτερικού σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία αλλά και σ’ άλλες χώρες για να διαπιστώσει πόσο σημαντική είναι για τους πειραιώτες η συγκεκριμένη κίνηση.

Ο Γιάγια Τουρέ είχε προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ για να συνεχίσει στο Νησί την καριέρα του. Και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι για να πειστεί ο Αφρικανός μέσος να έρθει στην χώρα μας,  χρειάστηκε να γίνει μια τεράστια οικονομική υπέρβαση από τον διοικητικό ηγέτη των πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι παίκτες άλλωστε είναι επαγγελματίες και «ζυγίζουν» τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους. Ο ανταγωνισμός λοιπόν για τον Ολυμπιακό ήταν πολύ μεγάλος στην υπόθεση του Τουρέ, αλλά οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν την μεγάλη μεταγραφή γιατί πολύ απλά ο Μαρινάκης έδωσε 7 εκατ. ευρώ για να παίξει φέτος στους ερυθρόλευκους ένας εκ των κορυφαίων μέσων του κόσμου.

Κι επειδή πολλά έχουν ακουστεί τα προηγούμενα χρόνια, καλό θα είναι να επισημανθεί πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν αυτή την πολύ μεγάλη μεταγραφή χωρίς να έχουν στα ταμεία της τους έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Καλό θα είναι λοιπόν όσοι θέλουν να επιμείνουν σ’ αυτή την «καραμέλα» να φέρνουν πάντα στο νου του (και) την μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ. Και δεν είναι φυσικά η μοναδική αλλά ας επικεντρωθούμε στον Αφρικανό, καθώς είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας.

Οι Άγγλοι λοιπόν μπήκαν στις λεπτομέρειες της συμφωνίας των ερυθρόλευκων με τον διεθνή μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού και αναφέρουν ότι ο Τουρέ θα πάρει 2,5 εκατ. ευρώ για την φετινή σεζόν αλλά και δύο εκατ. ευρώ μπόνους υπογραφής.

Αν προσθέσει κάποιος και τα 2,5 εκατ. ευρώ που θα δώσουν οι πειραιώτες στην εφορία, καταλαβαίνει την τεράστια υπέρβαση που έγινε για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Για να έρθει άλλωστε στην χώρα μας ένας παίκτης όπως ο Γιάγια Τουρέ, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οι πολύ μεγάλες οικονομικές του απαιτήσεις. Και ο Ολυμπιακός φρόντισε να αποδείξει ξανά ότι είναι η ομάδα που επενδύει στο ποδόσφαιρο.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024