Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
3η Σεπτέμβρη, με το ΚΙΝΑΛ για μια νέα δημοκρατική, πραγματικά προοδευτική πλειοψηφία

3η Σεπτέμβρη, με το ΚΙΝΑΛ για μια νέα δημοκρατική, πραγματικά προοδευτική πλειοψηφία

Διαμορφώνουμε ένα νέο πολιτικό και κοινωνικό ρεύμα πλειοψηφίας, που θα φέρει την Νέα Αλλαγή στην χώρα, μακριά από τον χυδαίο λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τον βαλκανικού τύπου συντηρητισμό της ΝΔ

Το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε το 1974 με την ιδρυτική διακήρυξη της 3 ης Σεπτέμβρη. Aναγέννησε τη δημοκρατική παράταξη και κυριάρχησε στην πολιτική ζωή της Mεταπολίτευσης, ως πολιτική αναγκαιότητα, ως η Προοδευτική πρόταση για την πορεία της Ελλάδας και του λαού μας. Οι ιδέες μας, οι αξίες μας με το τρίπτυχο Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία – Κοινωνική Απελευθέρωση, που συσπείρωσαν και ενέπνευσαν τους πολίτες, εξακολουθούν και σήμερα να είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.

Η πατρίδα μας δοκιμάζεται σκληρά εδώ και 8 χρόνια, με τα τελευταία τριάμισι των Κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να αποδεικνύονται τα σκληρότερα για την ελληνική οικονομία και την κοινωνία. Η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται, επί ξυρού ακμής, να υποφέρει από τις χρόνιες παθογένειές της, και από την αδυναμία να προχωρήσει στις τομές που χρειάζεται για να βγούμε από την κρίση.

Στην εικόνα της διακυβέρνησης κυριαρχεί η αναξιοπιστία και ο λαϊκισμός των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Στην εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η «επί δεξιά» στροφή της ΝΔ και η καταδικασμένη λογική ότι η ενίσχυση των οικονομικά ισχυρών και ο κοινωνικός αυτοματισμός, είναι αρκετά για να βγούμε από την κρίση. Με όσα ζούμε τον τελευταίο καιρό, τους πανηγυρισμούς της Κυβέρνησης για το, ανύπαρκτο στην πραγματικότητα, τέλος των μνημονίων, την εντεινόμενη για μια ακόμη φορά υποσχεσιολογία και παροχολογία, μαζί με το κλίμα εθνικού διχασμού που ο κ. Τσίπρας επανέφερε με την προεκλογική του ομιλία στην Ιθάκη, δημιουργείται και πάλι κρίση εμπιστοσύνης για όλο το πολιτικό σύστημα που θέτει προ νέων κινδύνων τη χώρα.

Η σκληρή πραγματικότητα επιβάλλει σήμερα ένα νέο ξεκίνημα. Σε αυτές τις συνθήκες η πολιτική αναγκαιότητα της αναγέννησης της Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης έρχεται στην πρώτη γραμμή. Αυτή την αναγκαιότητα υπηρετεί σήμερα το Κίνημα Αλλαγής. Διαμορφώνουμε ένα νέο πολιτικό και κοινωνικό ρεύμα πλειοψηφίας, που θα φέρει την Νέα Αλλαγή στην χώρα, μακριά από τον χυδαίο λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τον βαλκανικού τύπου συντηρητισμό της ΝΔ. Για την πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, την έξοδο από την κρίση, την νέα ανάπτυξη στην οικονομία, την νέα εποχή για την κοινωνία. Για την επίτευξη αυτών των Εθνικών Στόχων το ΠΑΣΟΚ μέσα από το Κίνημα Αλλαγής θα διαδραματίσει και πάλι έναν καθοριστικό ιστορικό ρόλο, όπως πάντα έκανε από την ίδρυση του.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024