
Συνεχίζει ακάθεκτη η Λίβερπουλ
Νίκη παρά τη μέτρια απόδοση των «ρεντς»
Το δυναμικό της ξεκίνημα συνεχίζει ακάθεκτη η Λίβερπουλ που επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας της Λέστερ με 2-1.
Αν και οι «κόκκινοι» δεν εμφανίστηκαν ιδιαίτερα καλοί στο «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ» κατάφεραν να πάρουν μια επαγγελματική νίκη και να φτάσουν τις 4 νίκες σε 4 παιχνίδια.
Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Μανέ με ωραίο πλασέ στη μικρή περιοχή μετά από τυχερή κόντρα με τον Μαγκουάιρ.
Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν μερικές προσπάθειες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια κλασική ευκαιρία. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου η Λίβερπουλ διπλασίασε τα τέρματα της με την ωραία κεφαλιά του Φιρμίνο.
Η μείωση του σκορ ήρθε μετά τη γκάφα του Άλισον που επέτρεψε στον Γκεζάλ να σκοράρει μπροστά από το ανυπεράσπιστο τέρμα.
Οι φιλοξενούμενοι αν και πίεσαν για την ισοφάριση η Λίβερπουλ στάθηκε σωστά στην άμυνα και πήρε μια μεγάλη νίκη στη δύσκολη έδρα των «αλεπούδων».
Λέστερ (Κλοντ Πιέλ): Σμάιχελ, Ρικάρντο Περέιρα, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Εντιντί, Μεντί, Γκεζάλ, Μάντισον (83′ Αμάρτεϊ), Ολμπράιτον (61′ Ιχιενάτσο), Γκρέι (76′ Οκαζάκι)
Λίβερπουλ (Γιούρκεντ Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (89′ Μάτιπ), Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον (71′ Κεϊτά), Μίλνερ, Μανέ, Σαλάχ (71′ Σακίρι), Ρομπέρτο Φιρμίνο
- Ουκρανία: Οι απεσταλμένοι των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ ενδέχεται να επισκεφθούν σύντομα το Κίεβο
- Νίκολιτς: «Έχουμε μικρό πλεονέκτημα, όμως δεν είναι αποφασιστικό – Πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός»
- Επέστρεψε στις διαδικτυακές δημοπρασίες ο Γιώργος Τσαγκαράκης – Τι είπε για το Ευαγγέλιο κειμήλιο
- Σελήνη: Γιατί πήρε στην ανθρωπότητα τόσο καιρό να επιστρέψει;
- Τσέλσι – Πορτ Βέιλ 7-0: Δια περιπάτου στους «4» του FA Cup οι «μπλε»
- H μάχη για την παραμονή στη Super League ξεκίνησε με… μπουρλότο


