Η νίκη επί της Λαμίας και η πολύ καλή εμφάνιση που την συνόδεψε, ήταν λογικό να προκαλέσει κλίμα ενθουσιασμού στον Άρη. Με τον Πάκο Ερέρα, πάντως, να κρατάει χαμηλούς τόνους και να επιχειρεί να προσγειώσει τους παίκτες του. «Ήταν θετικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη, δεν καταφέραμε, όμως, τίποτα ακόμα. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και χαμηλά το κεφάλι», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Ισπανός τεχνικός.
Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να κάνει σήμερα και τις πρώτες του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Λάρισα στο Καυτανζόγλειο. Δεν αναμένεται, πάντως να κάνει πολλές αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα με την Λαμία, κάτι που θα ξεκαθαρίσει και στο αυριανό οικογενειακό διπλό.
Τα δεδομένα που υπάρχουν για τον τόπο διεξαγωγής του Final Four της Euroleague το 2027 – Η συμφωνία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η… αστάθεια στην περιοχή και οι πιθανότερες έδρες στην Ευρώπη.
Το μεσημέρι της Τρίτης (26/5) Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μπαίνουν στη μάχη του Roland Garros κόντρα σε Αλεξάντρ Μίλερ και Λίντα Νόσκοβα, αντίστοιχα.