Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με εγκώμια υπέρ Τόσκα, παρέδωσε στη Γεροβασίλη ο Σκουρλέτης

Με εγκώμια υπέρ Τόσκα, παρέδωσε στη Γεροβασίλη ο Σκουρλέτης

Ένας άλλος υπουργός έπρεπε να ήταν εδώ και να υποδεχόταν τα δύο νέα πρόσωπα, σημείωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Με εγκώμια υπέρ του Νίκου Τόσκα, παρέδωσε ο νυν γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην Όλγα Γεροβασίλη.

«Ένας άλλος υπουργός έπρεπε να ήταν εδώ και να υποδεχόταν τα δύο νέα πρόσωπα. Αναφερόμενο στο Νίκο Τόσκα ο οποίος τα τρία χρόνια που παρέμεινε έκανε ένα εξαιρετικό έργο και αυτό το ομολογούν όλοι. Το ομολογούν και αυτοί που του άσκησαν κριτική» ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης εγκωμιάζοντας το έργο που άφησε πίσω του ο Νίκος Τόσκας.

Από την πλευρά της η Όλγα Γεροβασίλη υποστήριξε ότι «η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών αποτελεί κοινωνικό αγαθό και λαϊκό δικαίωμα. Αυτό το δικαίωμα οφείλουμε να φροντίσουμε να διασφαλίσουμε με την πολύτιμη συνεργασία όλων σας», υπογράμμισε στην ομιλία της η νέα υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής, τονίζοντας ότι «γνωρίζουμε καλά πως υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα, όπως και προβλήματα που οξύνθηκαν στα χρόνια της κρίσης. Βούλησή μας είναι να τα αντιμετωπίσουμε άμεσα με νηφαλιότητα, συστηματικότητα και αποτελεσματικότητα».

Από την πλευρά της το πρόσωπο των ημερών, η Κατερίνα Παπακώστα σημείωσε μεταξύ άλλων ότι  «με υψηλό αίσθημα ευθύνης αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα που έχει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο είναι αυτοτελές αλλά και το ότι η εσωτερική ασφάλεια αποτελεί δικαίωμα και προϋπόθεση της ποιότητας ζωής των πολιτών, οφείλουμε να το αναδείξουμε». Πρόσθεσε ότι ήδη μία νέα εποχή έχει ξεκινήσει. «Βρισκόμαστε σε μία διαφορετική περίοδο, οι εποχές απαιτούν να ενώσουμε δυνάμεις για το κοινό καλό υπερβαίνοντας τα κόμματα και τις πολιτικές μας θέσεις».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024