Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς : Δεν είμαστε φαβορί, αλλά έχουμε τον τρόπο να φτάσουμε στο στόχο μας

Μαρτίνς : Δεν είμαστε φαβορί, αλλά έχουμε τον τρόπο να φτάσουμε στο στόχο μας

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στη Μπέρνλι, υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι το φαβορί για νίκη στην αναμέτρηση, αλλά έχουν τον τρόπο να φτάσουν στην πρόκριση

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στη Μπέρνλι, υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι το φαβορί για νίκη στην αναμέτρηση, αλλά έχουν τον τρόπο να φτάσουν στην πρόκριση.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» απέφυγε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση που αφορούσε τον Γιάγια Τουρέ.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου, σε αυτούς εστιάζω, με αυτούς δουλεύω» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού αρχικά.

Για το μεγάλο παιχνίδι με τη Μπέρνλι δήλωσε: «Δεν είμαστε φαβορί, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα σε μια δυνατή έδρα. Τερμάτισε έβδομη στην Premier League και αυτό δείχνει την αξία της. Ήρθαμε για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τη σοβαρότητα που ξέρουμε. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά έχουμε τον τρόπο να φτάσουμε στο στόχο μας».

Για την παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού είπε: «Ο κόσμος μάς δίνει δύναμη, προφανώς είναι ευχαριστημένοι από την εικόνα και τα αποτελέσματά μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους ανταποδώσουμε την αγάπη που δείχνουν στην ομάδα».

Ομάρ : Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε καλή απόδοση

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει, ωστόσο ήταν αισιόδοξος καθώς όπως είπε οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τον αντίπαλο και ξέρουν πως να τον αντιμετωπίσουν.

Αναλυτικά ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού είπε:

Έχεις αγωνιστεί στην Αγγλία και έχεις εικόνα από το αγγλικό ποδόσφαιρο. Πώς περιμένει τη ρεβάνς με την Μπέρνλι; «Η αλήθεια είναι ότι έχω εμπειρία από εδώ και έχω αγωνιστεί στην Αγγλία. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, έχουμε το καλό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Οι αντίπαλοί σας, σας έχουν χρίσει φαβορί. Αποδέχεστε αυτόν τον τίτλο; «Όχι. Η πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδι και εμείς έχουμε δώσει το ένα. Θα πρέπει να είμαστε αν όχι καλύτεροι, το ίδιο καλοί σε σχέση με το πρώτο ματς ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Θα κοιτάξει ο Ολυμπιακός να αιφνιδιάσει την Μπέρνλι με ένα γρήγορο γκολ ή θα είναι προσεκτικός για να κρατήσει το σκορ από το πρώτο ματς; «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε μία καλή απόδοση ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε το πλεονέκτημα. Ο τρόπος θα φανεί από το πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να παίξουμε όπως ξέρουμε».

Περιμένεις ένα διαφορετικό ματς σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση ή με πολλές ομοιότητες; «Κάθε ματς είναι διαφορετικό, όμως δεν πιστεύω ότι μία ομάδα σε μία εβδομάδα μπορεί να κάνει δραστικές αλλαγές και να αλλάξει τόσο πολύ τον τρόπο του παιχνιδιού της. Τους ξέρουμε, τους αντιμετωπίσαμε πριν μία εβδομάδα. Τους γνωρίζουμε σαν ομάδα και ξέρουμε πως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024