Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ είπε «όχι» στα 9 εκατ. ευρώ της Σπαρτάκ ενώ Γουέστ Χαμ και Βόλσφμπουργκ δεν μπόρεσαν να τον πάρουν. Οι Άγγλοι τονίζουν πως επιστρέφει στον Ολυμπιακό και υπάρχει εξήγηση
Σαν «βόμβα» και μάλιστα… «πυρηνική» έπεσε στην επικαιρότητα το θέμα του Γιάγια Τουρέ και τα συνεχή δημοσιεύματα στην Αγγλία πως ο Ιβοριανός σούπερ σταρ ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!