Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι top stars στην Τουρκία δεν «ενοχλούνται» από την υποβάθμιση 20 τραπεζών τους…

Οι top stars στην Τουρκία δεν «ενοχλούνται» από την υποβάθμιση 20 τραπεζών τους…

Οι άκρως γοητευτικoί, είναι η αλήθεια, ηθοποιοί της Τουρκίας έχουν δημιουργήσει τεράστιες περιουσίες

Είκοσι τουρκικές τράπεζες υποβαθμίστηκαν από την Moody’s. Η οικονομική κατάσταση στην γειτονική χώρα εξακολουθεί να είναι τραγική και επικίνδυνη. Οι κορυφαίοι όμως stars, πρωταγωνιστές στις λαοφιλείς παγκοσμίως τηλεοπτικές (δακρύβρεχτες κυρίως) σειρές δεν φαίνεται να… ανησυχούν. Οι άκρως γοητευτικoί, είναι η αλήθεια, ηθοποιοί της Τουρκίας έχουν δημιουργήσει τεράστιες περιουσίες (κάποιες φορές κάποιοι λένε ότι οι αμοιβές τους «αγγίζουν» αυτές συναδέλφων τους στο Χόλλυγουντ) και την δυνατότητα αν η κατάσταση συνεχίσει να είναι το ίσιο άσχημη να «δραπετεύσουν» στο εξωτερικό. Η ωραιότερη, σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη, Τουρκάλα ηθοποιός, η καλλίγραμμη μελαχρινή με τα πράσινα μάτια Τουμπά Μπουγιουκουστούν έχει ήδη αγοράσει υπερπολυτελές διαμέρισμα στο Παρίσι. Στην γειτονική χώρα είχε μάλιστα ξεσπάσει σκάνδαλο μετά την αγορά από την Τουμπά και τον σύζυγό της του συγκεκριμένου σπιτιού, σημαντικής αξίας στην Πόλη του Φωτός.

Οι συμπατριώτες της οι οποίοι της έχουν χαρίσει τεράστια δημοτικότητα δεν της «συγχωρούν» ότι περνάει ένα αρκετό διάστημα του χρόνου της στην Γαλλία μαζί με τον σύντροφό της και τις δίδυμες κόρες της. Η Μπουγιουκουστούν επιμένει ότι το σπίτι στο Παρίσι αγοράστηκε για να περνάει εκεί η οικογένεια κάποιες ημέρες από τις διακοπές της. Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί σε δημοφιλείς σειρές αρνείται ότι βρίσκεται στην Τουρκία αποκλειστικά και μόνο όταν την καλούν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Ο χρόνος, ειδικά τώρα με την οικονομική κρίση θα δείξει αν λέει αλήθεια η πάμπλουτη ωραία Τουμπά με την πολυτελή βίλλα στον Βόσπορο…

Εκατομμύρια δολλάρια για τον Κιβάντς…

Ο συμπρωταγωνιστής της Τουμπά Μπουγιουκουστούν Κιβάντς Τατλιτούγκ, εξαιρετικά δημοφιλής και στην Ελλάδα ανήκει στους κορυφαίους και πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της Τουρκίας. Ο Τατλιτούγκ, πρώην μοντέλλο, ξανθός με γαλαζοπράσινα μάτια και… κοιλιακούς-φέτες κερδίζει πέρα από τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί απίθανα χρήματα από διαφημιστικές καμπάνιες. Ο Κιβάντς-θεωρείται “snob” ως προς την συμπεριφορά του- θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αφήνοντας πίσω του την βαριά πληγωμένη σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο Τουρκία. Η βίλλα του στο Gocek είναι παραμυθένια, διαθέτει επίσης πολυτελές σπίτι στην Κωνσταντινούπολη ενώ αγόρασε επίσης μονοκατοικία με θέα τον Βόσπορο.

Ο Τατλιτούγκ μόνο για την διαφήμιση τζην παντελονιών γνωστής φίρμας κέρδισε ένα εκατομμύριο δολλάρια. Πολλά χρήματα κέρδισε επίσης από την διαφήμιση των “Turkish Airlines”.

Ο Κενάν, η Μπερέν, ο Εντζίν οι άλλοι…

Ο Κενάν Ιμιριζαλίογλου, ο λαοφιλής πρωταγωνιστής των σειρών “Εzel” και “Karadayi” έχει επενδύσει αρκετά από τα χρήματά του στα καλύτερα ακίνητα της Κωνσταντινούπολης. Έρχεται συχνά με το σκάφος του στα ελληνικά νησιά.

Η Μπερέν Σαάτ, η μικροσκοπική ηθοποιός η πλέον δημοφιλής στην Τουρκία κερδίζει επίσης πάρα πολλά χρήματα από την συμμετοχή της σε σίριαλ και διαφημιστικά spots.

Ο Μπουράκ Οτζιβίτ του “Kara Sevda” (παίζεται με επιτυχία τώρα στην Ελλάδα), Μουράτ Γιλντιρίμ, Ιλκέρ Καλελί, Εντζίν Ακιουρέκ (ο πρωταγωνιστής της «Φατμαγκιούλ» ο οποίος θεωρείται ως ο ωραιότερος άνδρας ηθοποιός στην Τουρκία) ο Μπαρίκ Αρντούκ, Καγκατάι Ουλουσόι κερδίζουν μεγάλα ποσά και… ζουν το όνειρό τους μέσα από ένα «χρυσοποίκιλτο» life style.

Ο Ιμιρζαλίογλου έδωσε τις αμοιβές του στην δημοσιότητα. Είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος με δύο εκατομμύρια δολλάρια για τον πρώτο μόνο κύκλο του “Karadayi”…

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024