Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα αιτήματα και η μετάθεση Μητρετώδη και Κούκλατζη

Τα αιτήματα και η μετάθεση Μητρετώδη και Κούκλατζη

Για μετάθεση ετοιμάζονται ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης, μετά την επιστροφή τους από την Τουρκία όπου κρατούνταν επί 167 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης

Για μετάθεση ετοιμάζονται ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης, μετά την επιστροφή τους από την Τουρκία όπου κρατούνταν επί 167 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, υπάρχει πρόβλεψη να μετατεθούν σε Μονάδα Μηχανικού στο Λαγό Διδυμοτείχου, χωρίς να έχει ωστόσο υπογραφεί ακόμα η μετάθεση τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο στρατιωτικοί είχαν ζητήσει μετάθεση στο εξωτερικό, με το αίτημα τους να απορρίπτεται αφού πρέπει να μείνουν στην Ελλάδα για όσο είναι σε εξέλιξη και η ΕΔΕ για τα όσα συνέβησαν κατά την σύλληψη τους την 1η Μαρτίου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο Άγγελος Μητρετώδης είχε καταθέσει αίτημα μετάθεσης στις ΗΠΑ, για να εκπαιδευτεί σε ειδικό σχολείο, ενώ ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης, φέρεται να ζήτησε να πάει στην Κύπρο, ωστόσο αμφότερα τα αιτήματα απορρίφθηκαν.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024