Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια είναι τα νέα, υπερσύγχρονα μικρά σκάφη;

Ποια είναι τα νέα, υπερσύγχρονα μικρά σκάφη;

Το μέγεθος δεν είναι πάντα απαραίτητο για να εντυπωσιάσει κανείς

Το μέγεθος δεν είναι πάντα απαραίτητο για να εντυπωσιάσει κανείς. Τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε για πλωτά βασίλεια, αναφερόμαστε στα mega ή super yachts και στα εμβληματικά ιστιοφόρα. Ναυπηγεία πολλών αστέρων όπως τα Lurssen, Blohm & Voss, Perini Navi και οι υπερπολυτελείς θαλαμηγοί ταξιδεύουν σε γαλάζιες θάλασσες, κερδίζοντας τον θαυμασμό και τα flash. Υπάρχουν όμως πάντα κι εκείνα τα σκάφη των οποίων το μέγεθος ξεκινάει από τα 12 και φθάνει τα 24 μέτρα. Οι άνδρες οι οποίοι ξέρουν από θάλασσες αναγνωρίζουν ότι τα λεγόμενα «μικρά» σκάφη χαρίζουν μεγάλες συγκινήσεις. Γρήγορα, ευέλικτα, εντυπωσιακά στην εμφάνισή τους. Τα ναυπηγεία που ειδικεύονται στην κατασκευή των συγκεκριμένων σκαφών παρουσίασαν ήδη τα νέα υπερσύγχρονα μοντέλλα τους. Αρκετά από αυτά θα βρίσκονται σε ένα από τα πλέον λαμπερά yacht shows του πλανήτη, αυτό του Μονακό. (Πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο με επιφανείς προσωπικότητες από ολόκληρο τον πλανήτη να δίνουν το παρόν). Ποια είναι λοιπόν τα «μικρά» πολυτελή καινούργια σκάφη τα οποία κλέβουν ματιές;

Το Fairline Targa 63 G10. Κατάλευκο με μια μικρή τραπεζαρία στο εσωτερικό του. Οι ιδιοκτήτες απολαμβάνουν τα φαγητά τους σε design έπιπλα κάτω από την κρυστάλλινη οροφή, δίπλα στο cockpit.

To Princess V65 (με VIP καμπίνα αν και μικρό σε μέγεθος).

Το Sunseeker Predator 50.

Το περίφημο Riva Rivale 56 (Με μια βαριά κληρονομιά πάνω του. Χειροποίητο ξύλο, παράδοση, αριστοκρατικό “touch” αλλά και… εκρηκτική είσοδος σε μια νέα εποχή με υπερσύγχρονη κατασκευή από την στιγμή που τον εμβληματικό οίκο εξαγόρασε το Ferretti Group. To Riva Rivale 56 στην εμφάνιση είναι minimal. Καθαρές γραμμές, ανοιχτό cockpit και η «αρχή» από τους σχεδιαστές “Less is more” να κυριαρχεί).

Το Azimut Atlantis 51. Συνδυάζει «σπορ χαρακτήρα» και άνεση.

To SIRENA 58.

To Anvera 48. Ιταλικό, stylish.

To H55 του Αγγλικού οίκου Hunton.

Και βέβαια το 370GΤ Special Edition με την σφραγίδα του κορυφαίου οίκου μόδας Fendi. (Μην ξεχνάμε ότι και ο οίκος Gucci έχει βάλει την υπογραφή του σε συγκεκριμένο μοντέλλο των αγαπημένων μας -Τζεημσμποντικών- σκαφών Riva).

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024