Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο συνδυασμός είναι ιδανικός

Ο συνδυασμός είναι ιδανικός

Ο Ολυμπιακός έκανε πρεμιέρα με νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 1-0, χάρη στο εντυπωσιακό γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Οι ερυθρόλευκοι πήραν τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην πολύ σημαντική αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Μπέρνλι

Ο Ολυμπιακός έκανε πρεμιέρα με νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 1-0, χάρη στο εντυπωσιακό γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Οι ερυθρόλευκοι πήραν τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην πολύ σημαντική αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Μπέρνλι.

Ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με την ομάδα του λιμανιού να έχει σημαντικό προβάδισμα μετά τη νίκη της στο πρώτο ματς με 3-1. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί κι έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην πολύ καλή εικόνα των ερυθρόλευκων, έχει να κάνει με τον ιδανικό συνδυασμό, δουλειάς και καλού κλίματος.

Από την μια πλευρά λοιπόν πρέπει να σταθεί κάποιος  στην προσπάθεια που έχει κάνει ο Πορτογάλος προπονητής το διάστημα που βρίσκεται στους ερυθρόλευκους. Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο, προσφέρει θέαμα στον κόσμο του και είναι μια ομάδα που έχει πολύ διαφορετική ταυτότητα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Για να επιτευχθούν όμως όλα αυτά που προαναφέραμε, δεν αρκεί μόνο η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Ασφαλώς και  μια ομάδα πρέπει να δουλεύει  καθημερινά με μεγάλη ένταση για να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι και το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των παικτών αλλά και οι σχέσεις του προπονητή με τους ποδοσφαιριστές του.

Κι αυτό που έχει πετύχει ο Μαρτίνς είναι η δημιουργία ενός πολύ καλού κλίματος στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων. Είναι μια πολύ μεγάλη κατάκτηση του Πορτογάλου προπονητή και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το λένε άλλωστε και οι ίδιοι οι παίκτες του Ολυμπιακού στις συζητήσεις τους στο Ρέντη, αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή του Πέδρο Μαρτίνς στην διαμόρφωσε μιας εξαιρετικής ατμόσφαιρας στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές και αυτός είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ερυθρόλευκων.

Δεν χωρά λοιπόν αμφιβολία πως ο συνδυασμός καλής δουλειάς και καλού κλίματος στα αποδυτήρια είναι ιδανικός.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024