Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραμένει δίπλα στους πυρόπληκτους το Tera Jet

Παραμένει δίπλα στους πυρόπληκτους το Tera Jet

Το πλοίο, που το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι διέσωσε περισσότερους από 700 πυρόπληκτους από τη θάλασσα, συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό τους. Μεταξύ άλλων δράσεων, υποδέχθηκε 500 παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών που διασκέδασαν σε ειδική εκδήλωση το απόγευμα της Πέμπτης.

Την έμπρακτη στήριξη στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών έδειξε και πάλι η Seajets σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, όπου το Tera Jet υποδέχτηκε περίπου 500 παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών ως χώρος διανομής παιχνιδιών ενώ παράλληλα τους προσφέρθηκε φαγητό και παγωτό, μετά τη διεξαγωγή παιδικής θεατρικής παράστασης στο πάρκο Κυρήνεια του λιμένος Ραφήνας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας και του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου σε συνεργασία με τη Seajets στα πλαίσια μιας σειράς δράσεων για όλους τους πληγέντες.

Από την πρώτη στιγμή το Tera Jet στάθηκε αρωγός καθώς τα μέλη του, ανάμεσα σε άλλα πλοία και εθελοντές, παρά τις επικρατούσες δυσμενείς συνθήκες περισυνέλλεξαν περισσότερους από 700 πυρόπληκτους το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι, διασώζοντάς τους και μεταφέροντας τους με ασφάλεια σε παραπλέοντα μεγάλα πλοία.

Επιπλέον προκειμένου να στηρίξει περαιτέρω τους πληγέντες, η εταιρεία προσφέρει το 10% του καθαρού ναύλου κάθε επιβάτη που εκδίδει εισιτήριο με το Tera Jet, για την ενίσχυση της ανοικοδόμησης των σπιτιών των πυρόπληκτων, από τις 26 Ιουλίου 2018 και μέχρι το τέλος της δραστηριοποίησης του Tera Jet στην εν λόγω γραμμή για τη σεζόν 2018.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024