Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτοφανής επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στο Μάτι

Πρωτοφανής επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στο Μάτι

Για επικοινωνιακή εκμετάλλευση της τραγωδίας, κατηγορεί το γραφείο του πρωθυπουργού τον πρόεδρο της ΝΔ με αφορμή την επίσκεψη στο Μάτι

Ένα μήνα μετά την τραγωδία της «μαύρης Δευτέρας» στο Μάτι και ενώ ο πρωθυπουργός είναι… απασχολημένος με το να συζητά με τον καθηγητή Γκολντάμερ, το Μαξίμου αποφάσισε να επιτεθεί στον πρόεδρο της ΝΔ επειδή επισκέφθηκε το Μάτι, κατηγορώντας τον μάλιστα για επικοινωνιακή εκμετάλλευση του θέματος.

«Το τελευταίο καταφύγιο της ΝΔ, η προσπάθεια εξαγωγής πολιτικής υπεραξίας από την επικοινωνιακή εκμετάλλευση μιας τραγωδίας, αποδεικνύεται κι αυτή μάταια» σημειώνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, δύο ημέρες μετά το διχαστικό διάγγελμα Τσίπρα στην Ιθάκη στο οποίο δεν βρήκε να πει ούτε μία κουβέντα για την τραγωδία στο Μάτι.

Στην ανακοίνωση του Μαξίμου επισημαίνεται ακόμη ότι «την ίδια ώρα που ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε τη συνήθη καθημερινή παρουσία του στο Μάτι, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη, και μόνο με τη «κομματική» κάμερα του ΣΚΑΙ, προφανώς για να μη τους ξεφύγει κανένα πλάνο από κατοίκους που δηλώνουν ικανοποίηση για την καθημερινή παρουσία της κυβέρνησης και την ταχεία υλοποίηση μέτρων φροντίδας στους πληγέντες».

Το Μαξίμου συνεχίζει έτσι την προσφιλή του τακτική να επιτίθεται σε ΜΜΕ την ώρα που  κυβερνητικά στελέχη – όπως ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος – μοιράζουν υποσχέσεις μέσω της ΕΡΤ, για αναστολή περικοπής των συντάξεων.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024