Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με ρυθμούς «χελώνας» τα επιδόματα στους πυρόπληκτους

Με ρυθμούς «χελώνας» τα επιδόματα στους πυρόπληκτους

Πυρόπληκτοι καταγγέλλουν ότι τα επιδόματα που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση ως οικονομικό ενίσχυση δίνονται με το... σταγονόμετρο

Ένα μήνα μετά την τραγωδία στο Μάτι, οι κάτοικοι προσπαθούν να ορθοποδήσουν πάνω από τα αποκαΐδια ενώ την ίδια στιγμή, καθυστερούν βασανιστικά οι αποζημιώσεις ενώ στο σκοτάδι παραμένουν αρκετοί δρόμοι στο Μάτι και στον Νέο Βουτζά.

Όπως αναφέρουν τα «ΝΕΑ», πυρόπληκτοι καταγγέλλουν ότι τα επιδόματα που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση ως οικονομικό ενίσχυση δίνονται με το… σταγονόμετρο.

Είναι ενδεικτικό πως το επίδομα των 586 ευρώ, το οποίο θα έπρεπε  να λάβουν οι άνθρωποι για να καλύψουν άμεσα βασικές ανάγκες, δεν έχει ακόμη δοθεί. Την ίδια στιγμή, στο σκοτάδι παραμένουν αρκετοί δρόμοι στο Μάτι και στον Νέο Βουτζά ενώ για τις ανακατασκευές κτιρίων, προβλέπονται δύο διαφορετικό τρόποι επισκευών και ανακατασκευών για τα «κόκκινα» και «κίτρινα» κτίρια.

Για την ανακατασκευή των «κόκκινων» σπιτιών προβλέπεται ενίσχυση των ιδιοκτητών με το ποσό των 1.000 ευρώ ανά τ.μ εγώ για την επισκευή «κίτρινων» σπιτιών 550 ευρώ ανά τ.μ.

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση των «ΝΕΩΝ».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024