Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ για μεγάλα πράγματα

ΑΕΚ για μεγάλα πράγματα

O μεγάλος στόχος δεν μπορεί πλέον να χαθεί και μετά από 12 χρόνια, η Ένωση θα βρεθεί και πάλι στα… αστέρια

Το παιχνίδι της Βουδαπέστης θα μπει από την Τρίτη στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ. Η Ένωση δεν γίνεται να χάσει την πρόκριση μετά το 2-1 επί της Βίντι και σε πέντε μέρες από τώρα, θα τελειώσει τη δουλειά, σφραγίζοντας την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League. O μεγάλος στόχος δεν μπορεί πλέον να χαθεί και μετά από 12 χρόνια, η Ένωση θα βρεθεί και πάλι στα… αστέρια.

Όπως φάνηκε από το χθεσινό ματς, η Βίντι δεν είναι σε θέση να αφήσει εκτός θεσμού την ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι παρότι έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους για να φτάσουν στο επίπεδο που πρέπει, υπερέχουν κατά πολύ σε ποιότητα των Ούγγρων.

Η παρουσία του Μάνταλου έδωσε στην ΑΕΚ τη δυνατότητα να δείξει πιο δημιουργική και περισσότερη κινητική, ενώ αναμφίβολα είναι μεγάλη υπόθεση το γεγονός πως ο Βίκτωρας Κλωναρίδης βρήκε ξανά δίχτυα. Ένας παίκτης που ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ήδη αναγεννήσει και μετατρέψει σε πολύτιμο εργαλείο.

Το πιο σημαντικό για την Ένωση είναι πως αυτή η πρόκριση που… έρχεται, θα επιτευχθεί με την ομάδα να στηρίζεται κατά βάση στον περυσινό κορμό. Από τις προσθήκες που έγιναν μονάχα οι Οικονόμου και Άλεφ έχουν καταγράψει γεμάτες συμμετοχές και αυτό είναι τεράστια υπόθεση.

Με την προσθήκη των υπολοίπων αλλά και εκείνων που αναμένεται να έρθουν άμεσα, η ΑΕΚ μπορεί να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό για μεγάλα πράγματα. Ένα σύνολο ικανό να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στην Ελλάδα και παράλληλα να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Που άνοιξε ξανά την αγκαλιά της για την ΑΕΚ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024