Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Νάτχο, Γκιγιέρμε και Κούκα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπέρνλι

Με Νάτχο, Γκιγιέρμε και Κούκα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπέρνλι

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα με την Μπέρνλι στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για τα πλέι οφ του Europa League

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μπέρνλι και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, την αποστολή της ομάδας του για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην Μπέρνλι, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μπίμπαρς Νάτχο όπως επίσης και τους Γκιγιέρμε, Χασάν δείχνοντας ότι υπολογίζει τον Ισραηλινό μέσο αλλά και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, για την «μάχη» με την Μπέρνλι.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο τεχνικός των πειραιωτών συμπεριέλαβε στην αποστολή των ερυθρόλευκων και τον Σισέ, καθώς θέλει να έχει στην διάθεση του κι ένα ψηλό στόπερ, λόγω του τρόπου παιχνιδιού της αγγλικής ομάδας. Σε ότι αφορά τον Νάτχο, ο Ισραηλινός μέσος έχει δουλέψει πολύ από την μέρα που πήγε στο Ρέντη κι έχει καλύψει το χαμένο έδαφος. Μπορεί να μην είναι ακόμα στο 100%, ωστόσο είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του, αν ο Μαρτίνς θελήσει να τον χρησιμοποιήσει σαν αλλαγή. Γι’ αυτό τον λόγο και αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

Αναφορικά τώρα με τον Γκιγιέρμε και τον Χασάν, αμφότεροι έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση καθώς έκαναν προετοιμασία με τις προηγούμενες ομάδες τους και ο Μαρτίνς αποφάισε να τους πάρει στην αποστολή.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024