Είναι μόνιμη η επιμονή του Αλέξη Τσίπρα (και των συμβούλων του) να εντυπωσιάζει με τα διαγγέλματα, θεωρώντας προφανώς ότι έτσι θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Το ίδιο επιχειρήθηκε να γίνει και με το χθεσινό διάγγελμα από τη θέση Κάστρο-Πανόραμα της Ιθάκης για την έξοδο από τα μνημόνια.

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» Πήρε ένα ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, πήρε μαζί του και τη σύντροφό του Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και πέταξε ως την Ιθάκη θέλοντας να δώσει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό στο διάγγελμά του.

Οτι δηλαδή σηματοδοτεί το τέλος της κρίσης και της Οδύσσειας του ελληνικού λαού. Με το γνωστό από το παρελθόν ύφος του εμφανίστηκε ως ο μέγας σωτήρας, διαστρεβλώνοντας ως συνήθως την αλήθεια και εγκαινιάζοντας ένα νέο διχαστικό σόου, με το οποίο θα πορευτούμε ως τις εκλογές…

Με τηλεφακούς εντόπισαν και την Μπαζιάνα

Δεν θέλησε να κάνει το διάγγελμα παρουσία κόσμου, ίσως γιατί φοβήθηκε τυχόν αποδοκιμασίες. Δικαιολογήθηκε πάντως ότι το έκανε μυστικά επειδή ήθελε χαμηλούς τόνους. Μαγνητοσκοπήθηκε σε συνθήκες μυστικότητας και μακριά από τους πολίτες και τους δημοσιογράφους.

Η πρόσβαση στο σημείο που έγινε το τηλεοπτικό διάγγελμα απαγορεύτηκε σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ. Μόνο κάποιοι τολμηροί δημοσιογράφοι φωτογράφισαν από απόσταση (με τηλεφακούς) και εκεί ανακάλυψαν και την παρουσία της κυρίας Μπαζιάνα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο