Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης : Πρώτη νίκη στη... μεταΡοναλντο εποχή χωρίς να εντυπωσιάσει

Ρεάλ Μαδρίτης : Πρώτη νίκη στη… μεταΡοναλντο εποχή χωρίς να εντυπωσιάσει

Παρά τις αρκετές αλλαγές οι Μαδριλένοι παρουσιάστηκαν σοβαροί κόντρα στην Χετάφε, είχαν δύο δοκάρια, αρκετές ευκαιρίες, δεν κινδύνεψαν σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα και πήραν μια... επαγγελματική νίκη χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσουν

Η ήττα την περασμένη Τετάρτη (15/08) στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup προσγείωσε κάπως… ανώμαλα την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκεται ούτως ή άλλως σε μια μεταβατική φάση μετά τη «φυγή» του μεγάλου της σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο και φυσικά του θρυλικού Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της.

Ο Χουλέν Λοπετέγκι, ο νέος τεχνικός των Μαδριλένων, κόντρα στην Χετάφε δεν ξεκίνησε τον νεοαποκτηθέντα Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια (παρότι ο Κέιλορ Νάβας έφαγε 4 από τους Ροχιμπλάνκος), δεν ξεκίνησε τον Βαράν, ούτε τον Μόντριτς.

Βέβαια, παρά τις αρκετές αλλαγές οι Μαδριλένοι παρουσιάστηκαν σοβαροί κόντρα στην Χετάφε, είχαν δύο δοκάρια, αρκετές ευκαιρίες, δεν κινδύνεψαν σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα και πήραν μια… επαγγελματική νίκη χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσουν.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, που φαίνεται αναγεννημένος, σημάδεψε το δοκάρι στο 16′, ο Καρβαχάλ όμως τέσσερα λεπτά αργότερα, δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1-0). Στο 26′ ο Ασένσιο απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα των Μαδριλένων και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 1-0.

Στην επανάληψη, ο Ουαλός διεθνής άσος με εξαιρετικό τελείωμα «έγραψε» το 2-0 για την Ρεάλ ενώ μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Ασένσιο σημάδεψε κι αυτός με τη σειρά του το αριστερό δοκάρι της εστίας της Χετάφε.

Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια υποψία φάσης με τον Ιβάν Αλέχο να κάνει απελπιστικό τελείωμα. Ενώ στην εκπνοή του ματς, ο Νάβας κράτησε αλώβητη την εστία του σε προσπάθεια του Άνχελ. Το 2-0 διατηρήθηκε ως το τέλος και έτσι ολοκληρώθηκε άλλη μία μέρα στη δουλειά για τη Βασίλισσα.

Ρεάλ: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρσέλο, Θεμπάγιος (71’ Μόντριτς), Κρόος, Ίσκο (58’ Κασεμίρο), Ασένσιο, Μπενζεμά, Μπέιλ (77’ Βάσκεθ).

Χετάφε: Σορία, Σουάρες, Γκονζάλες, Ντακονάμ, Καμπρέρα, Πορτίγιο (64’ Αλέχο), Αραμπαρί, Σιμπασάκι, Μαξίμοβιτς, Εντιαγέ (58’ Μάτα), Μολίνα (71’ Ροντρίγκεθ).

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024