Την πρώτη του φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο «Σωτηρία» ανέβασε στο Facebook, ο γνωστός ηθοποιός, Άκης Σακελλαρίου.
Ο ηθοποιός παλεύει ακόμα για την ανάρρωση του στο Γενικό Νοσοκομείο μετά την προσβολή του από τη νόσο των λεγεωναρίων.
Ευχαριστώντας τους νοσηλευτές και τους γιατρούς που τον βοήθησαν γράφει: «Κλινική ΜΕΘ της ΚΑΑ του ΓΝΑ Σωτηρία Αρχίζοντας από σας, σάς ευχαριστώ εκ βάθους».
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον Άκη Σακελλαρίου χορηγείται αντιβιοτικό σχήμα για την καταπολέμηση της λοίμωξης και οι θεράποντες ιατροί είναι αισιόδοξοι καθώς ο οργανισμό του ανταποκρίνεται ικανοποιητικά.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.