Με περισσότερη ροπή στον πίσω άξονα τα τετρακίνητα Volvo, δια χειρός Polestar
H Polestar ανακοίνωσε μια νέα δυνατότητα αναβάθμισης για τις τετρακίνητες εκδόσεις των Volvo σειρών 90, 60 καθώς και το XC40 η οποία υπόσχεται να τα κάνει πιο διασκεδαστικά.
H Polestar έχει χαράξει εδώ και αρκετό καιρό το νέο της προφίλ ως μιας ανεξάρτητης φίρμας «εναλλακτικών» επιδόσεων υπό την αιγίδα της Volvo χωρίς ωστόσο βέβαια να έχει απεμπολήσει τον χαρακτήρα βελτιωτικού οίκου για τα μοντέλα της σουηδικής φίρμας όπως άλλωστε αποδεικνύει και το πρόσφατο παράδειγμα του νέου S60 «Engineered by Polestar».
Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο συνεργατικής… βελτίωσης μεταξύ Volvo και Polestar, η τελευταία ανακοίνωσε ότι εκτός από τις αναβαθμίσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει, τα τετρακίνητα μοντέλα της Volvo που βασίζονται στις πλατφόρμες SPA και CMA, δηλαδή οι σειρές 90, 60 και το S40, θα μπορούν να επωφεληθούν από μια αναβάθμιση λογισμικού η οποία θα αυξάνει την κατανομή ροπής στον πίσω άξονα, αποκτώντας μια πιο διασκεδαστική οδική συμπεριφορά.
Προκειμένου να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη δυνατότητα, η οποία δεν είναι «μόνιμη» οι οδηγοί των αναβαθμισμένων από την Polestar, μοντέλων Volvo αρκεί να επιλέξουν το πρόγραμμα οδήγησης Dynamic ή να απενεργοποιήσουν το σύστημα ESC.
Εξαίρεση από τη δυνατότητα αναβάθμισης δια χειρός Polestar, εκτός φυσικά από όσες εκδόσεις είναι δικίνητες θα αποτελέσουν επίσης οι plug-in υβριδικές εκδόσεις των παραπάνω μοντέλων όπου χάρη στην παρουσία του ηλεκτρικού μοτέρ η κατανομή ροπής είναι ήδη πλεονάζουσα στον πίσω άξονα.
- Γαλλία: Εισηγείται στην Κομισιόν την κατάργηση της ημερομηνίας λήξης στα τρόφιμα
- «Σε παρακαλώ, Τζέφρι»: Η Σάρα Φέργκιουσον παρακαλούσε τον Έπσταϊν να την «κάνει οικιακή βοηθό» του μετά την πρώτη του καταδίκη
- Ολυμπιακός: Θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Ταϊρίκ Τζόουνς (vid)
- Βρετανία: Η αστυνομία θα ερευνήσει τις πτήσεις με τις οποίες ο Έπσταϊν έστελνε γυναίκες στη χώρα
- Το πανόραμα του Final-8 του Κυπέλλου: Πότε είναι ο ημιτελικός του Ολυμπιακού
- Θυελλώδεις άνεμοι στη Θεσσαλονίκη – Κλήσεις για πτώσεις δέντρων και αντικειμένων δέχθηκε η Πυροσβεστική
