Τσίπρας: Πράξη δικαιοσύνης η απελευθέρωση των στρατιωτικών
«Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά» έγραψε
Με αναρτήσεις του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη και ευχαρίστησε τους Έλληνες στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους για το σθένος και την υπομονή τους.
«Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας και της σταθερότητας στην περιοχή» ανέφερε ο πρωθυπουργός.
«Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά» έγραψε επίσης.
Το tweet του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου:
Βούτσης: Άγγελε, Δημήτρη να σας δούμε γρήγορα στην πατρίδα
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε την είδηση για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, Άγγ. Μητρετώδη και Δ. Κούκλατζη, απέστειλε το εξής μήνυμα, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του γραφείου Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης: «Άγγελε, Δημήτρη να σας δούμε γρήγορα στην πατρίδα και να σας σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Καλή λευτεριά».
- Ελληνικά δέντρα: Ο «Άδωνις» και το «Αρτίτσι» ξεπέρασαν τη χιλιετία
- Η Τροία δεν ήταν πόλη πολέμου: Πώς άντεξε αιώνες πριν καεί ολοσχερώς μέσα σε ένα βράδυ
- Η ψυχολογία ξέρει γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν τόσους πολλούς followers
- Ανάλυση: Λειτουργεί αποτελεσματικά η ελληνική αγορά εργασίας; – Τι δείχνει η καμπύλη αποτελεσματικής ανεργίας
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι γυναίκες εργαζόμενες θα μπορούσαν να πληγούν περισσότερο από τις απώλειες θέσεων
- Έφτασε η ώρα του εισαγγελέα στη δίκη για τις υποκλοπές – Τι θα ακολουθήσει




