Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις στο κέντρο της Αθήνας ο Ντανιέλ Ποντένσε που όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος μέσω social media λάτρεψε τη χώρα μας στο μέχρι τώρα διάστημα παρουσίας του εδώ. Ο νεαρός Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού, που εντυπωσίασε με την απόδοσή του στο πρώτο επίσημο ματς των Ερυθρόλευκων, δεν έχασε την ευκαιρία για ακόμα μια επίσκεψη στην Ακρόπολη όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.