Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζώνη ή κόσμημα ή και τα δύο;

Ζώνη ή κόσμημα ή και τα δύο;

Η μεγάλη τάση από την δεκαετία του 80 είναι πίσω... στην μέση σας

Υπάρχει ένα πράγμα που όλοι οι λάτρεις της μόδας συμφωνούν – ότι τα αξεσουάρ μπορούν να αναδείξουν μια εμφάνιση!  Το 2018, βλέπουμε την επιστροφή της δεκαετίας του ’80, Versace, Chanel, Blue Marine έχουν εντάξει κομμάτια στην συλλογή τους εμπνευσμένα από την θρυλική δεκαετία της Δυναστείας!  Ένα από τα βασικά στοιχεία για την τελειοποίηση αυτού του «Jerry Hall στην δεκαετία του ’80», που είναι κεντρική έμπνευση, είναι μια ζώνη ρετρό με αλυσίδα.

Στη δεκαετία του ’80, οι αλυσίδες αλυσίδων βασίλευαν σε κάθε μοδάτη μέση. Συγκεκριμένα είχαν αντικαταστήσει σε πολλές περιστάσεις τα «παραδοσιακά» κοσμήματα και είχαν γίνει ένα μέσα στα πατρόν των τουίντ υφασμάτων τους.  Στη δεκαετία του ’90, η εμφάνιση πήρε μια στροφή προς περισσότερες σκληρές, punk επαναλήψεις, με τις αλυσίδες πορτοφολιών που δίνουν στο ντιζάιν ένα πιο έντονο ύφος, απαραίτητη προϋπόθεση το μαύρο eye liner!

Η διευθύντρια μόδας της Net-a-Porter, Lisa Aiken, αποκαλύπτει ότι αυτή είναι μια από τις βασικές αξεσουάρ τάσεις για το φετινό καλοκαίρι.. Το κλειδί για να απογειωθεί αυτή η τάση, λέει, ωστόσο, είναι να κρατήσει κανείς τα υπόλοιπα απλά: ένα ζευγάρι γόβες με τζιν και ένα λευκό μπλουζάκι.

Τώρα οι ζώνες – αλυσίδες είναι πίσω! Και, όπως και στις προηγούμενες δεκαετίες, κοσμούν τα παντελόνια μας, τις φούστες και ακόμη και τα φορέματα μαζί τους σαν να ήταν κόσμημα. Κάντε την μέση πιο φωτεινή και κάντε θόρυβο σε κάθε σας βήμα, είτε από τις αλυσίδες είτε από την άψογη εμφάνιση σας.

( Tip! Μερικές φορές τα φοράμε και σαν περιδέραια.)

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024