Υπάρχει ένα πράγμα που όλοι οι λάτρεις της μόδας συμφωνούν – ότι τα αξεσουάρ μπορούν να αναδείξουν μια εμφάνιση!  Το 2018, βλέπουμε την επιστροφή της δεκαετίας του ’80, Versace, Chanel, Blue Marine έχουν εντάξει κομμάτια στην συλλογή τους εμπνευσμένα από την θρυλική δεκαετία της Δυναστείας!  Ένα από τα βασικά στοιχεία για την τελειοποίηση αυτού του «Jerry Hall στην δεκαετία του ’80», που είναι κεντρική έμπνευση, είναι μια ζώνη ρετρό με αλυσίδα.

Στη δεκαετία του ’80, οι αλυσίδες αλυσίδων βασίλευαν σε κάθε μοδάτη μέση. Συγκεκριμένα είχαν αντικαταστήσει σε πολλές περιστάσεις τα «παραδοσιακά» κοσμήματα και είχαν γίνει ένα μέσα στα πατρόν των τουίντ υφασμάτων τους.  Στη δεκαετία του ’90, η εμφάνιση πήρε μια στροφή προς περισσότερες σκληρές, punk επαναλήψεις, με τις αλυσίδες πορτοφολιών που δίνουν στο ντιζάιν ένα πιο έντονο ύφος, απαραίτητη προϋπόθεση το μαύρο eye liner!

Η διευθύντρια μόδας της Net-a-Porter, Lisa Aiken, αποκαλύπτει ότι αυτή είναι μια από τις βασικές αξεσουάρ τάσεις για το φετινό καλοκαίρι.. Το κλειδί για να απογειωθεί αυτή η τάση, λέει, ωστόσο, είναι να κρατήσει κανείς τα υπόλοιπα απλά: ένα ζευγάρι γόβες με τζιν και ένα λευκό μπλουζάκι.

Τώρα οι ζώνες – αλυσίδες είναι πίσω! Και, όπως και στις προηγούμενες δεκαετίες, κοσμούν τα παντελόνια μας, τις φούστες και ακόμη και τα φορέματα μαζί τους σαν να ήταν κόσμημα. Κάντε την μέση πιο φωτεινή και κάντε θόρυβο σε κάθε σας βήμα, είτε από τις αλυσίδες είτε από την άψογη εμφάνιση σας.

( Tip! Μερικές φορές τα φοράμε και σαν περιδέραια.)