Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLS 2019: Εσωτερικός… πλούτος

Mercedes-Benz GLS 2019: Εσωτερικός… πλούτος

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε για πρώτη φορά το εσωτερικό του επιβλητικού SUV της γερμανικής φίρμας το οποίο αναμένεται εκτός από τις «απλές» και τις AMG εκδόσεις του να εντάξει στο δυναμικό του και μια υπερπολυτελή Maybach έκδοση.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Η δεύτερη κατά σειρά γενιά της GLS επιστρέφει στο κλείστρο του φωτογραφικού φακού προσφέροντας μια συστοιχία εικόνων αποτυπώνουν για πρώτη φορά το εσωτερικό της.

Έτσι, αν οι μηχανικοί της γερμανικής φίρμας έχουν επιχειρήσει και καταφέρει να κρύψουν καλά τις εξωτερικές αναλογίες της GLS αξιοποιώντας διόλου ευκαταφρόνητες ποσότητες… παραμορφωτικού πλαστικού, τα μαλακά υφάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για το εσωτερικό αφήνουν να διαφανούν ορισμένες χρήσιμες και κρίσιμες λεπτομέρειες για να αποκτήσουμε μια σαφή εικόνα του σχεδιασμού της.

Σε πρώτο πλάνο το δίδυμο των ψηφιακών οθονών που φιλοξενούν τις ενδείξεις του πίνακα οργάνων και του infotainment το οποίο δείχνει να καταλαμβάνει το ήμισυ της έκτασης του ταμπλό. Κάτω από την κεντρική οθόνη διακρίνεται επίσης ένα τεσσάρων τετραγωνισμένων αεραγωγών αεραγωγών, ενώ την εικόνα συμπληρώνει το τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με ορισμένους φυσικούς διακόπτες και επιφάνειες αφής.

Σε ό,τι αφορά την πλήρως αθέατη πλευρά της, η GLS αναμένεται να αντλήσει κινητήρες και τεχνολογία από το οπλοστάσιο της S-Class ενώ κρίσιμο στοιχείο στην περίπτωση του επιβλητικού SUV της Mercedes-Benz αποτελεί η μετάβαση σε μια νέα πλατφόρμα η οποία αναμένεται να μειώσει σημαντικά το βάρος της επιτρέποντας παράλληλα τον υπερεξοπλισμό της με κάθε είδους gadget αλλά και στοιχείων που θα συνηγορήσουν στον δεδομένο πολυτελή χαρακτήρα της.

Εκτός από τις «απλές» εκδόσεις θα υπάρξουν και αυτές με την υπογραφή του Affalterbach οι οποίες αναμένεται να αξιοποιήσουν τον twin-turbo V8 των 4,0 λίτρων δια χειρός AMG, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η υπερπολυτελής έκδοση με την υπογραφή της Maybach η οποία θα επιτρέπει ακόμα περισσότερες κατά παραγγελία εκκεντρικότητες.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο άφιξης, το νέο μοντέλο έχει προγραμματιστεί να λανσαριστεί στις απλές εκδόσεις του, από το 2019, οπότε η πρεμιέρα της αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως τα τέλη της χρονιάς ή τις αρχές της επόμενης.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024