Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση της Γερουσίας της Αργεντινής να καταψηφίσει νομοσχέδιο το οποίο επέτρεπε τις αμβλώσεις τις πρώτες 14 βδομάδες κύησης.
Στη συνεδρίαση η οποία διήρκεσε για περισσότερες από 15 ώρες, η Γερουσία της χώρας του Πάπα Φραγκίσκου καταψήφισε το νομοσχέδιο, με 38 ψήφους κατά έναντι 31 υπέρ.
Στην ανακοίνωση της απόφασης, οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις πετώντας βόμβες μολότοφ και στήνοντας πύρινα οδοφράγματα και με την αστυνομία να απαντάει με ρίψη χημικών.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.