Τραγωδία στο Μάτι: Παράσταση πολιτικής αγωγής από συγγενείς των θυμάτων
Οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν την τιμωρία των υπευθύνων για την τραγωδία στο Μάτι
Με αίτημα την τιμωρία των υπευθύνων οι συγγενείς των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι ετοιμάζονται να υποβάλουν παράσταση πολιτικής αγωγής, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτόν παρόντες στην ποινική διερεύνηση της υπόθεσης και της τιμωρίας των υπευθύνων για τον θάνατο των δικών τους ανθρώπων.
Όπως αναφέρουν τα «ΝΕΑ», η διαδικασία αυτή, εκτός από το τυπικό – δικονομικό μέρος, έχει πρωτίστως ουσιαστικό αντίκρισμα καθώς επιτρέπει στις οικογένειες των θυμάτων να λαμβάνουν γνώση, να παρασταθούν και να έχουν λόγο σε όλα τα στάδια της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης, μέχρι οι υπαίτιοι να φτάσουν στο εδώλιο και να λογοδοτήσουν για τις πράξεις που η Δικαιοσύνη θα τους αποδώσει.
Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση των «ΝΕΩΝ»
- Στον Άρειο Πάγο κρίνεται η αποφυλάκιση Γιωτόπουλου
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Συνελήφθη 45χρονος μελισσοκόμος για τη φωτιά στο Άλσος Βεΐκου
- ΕΛΑΣ: Στον καιρό της ακρίβειας ένα πράγμα είναι φτηνό – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης
- METRO AEBE: Όταν η βιωσιμότητα μετατρέπεται σε πράξη με περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο
- Μίνι απόδραση; Τα gadgets που δεν πρέπει να ξεχάσεις
- Μάρτιν Σκορσέζε: Ανταρσία στο Χόλιγουντ για τη συμμαχία του με την Τεχνητή Νοημοσύνη – «Αδιανόητη προδοσία»
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA απαγόρευσε τις… βουβουζέλες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442