Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μελισσανίδης: Σας πιστεύω, πάμε όπως το ‘94

Μελισσανίδης: Σας πιστεύω, πάμε όπως το ‘94

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα με την Σέλτικ, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των κιτρινόμαυρων

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στην Γλασκόβη και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της ΑΕΚ απέναντι στην Σέλτικ. Η Ένωση κατάφερε να αποσπάσει πολύ καλό αποτέλεσμα στην έδρα της σκωτσέζικης ομάδας και τώρα θα υποδεχθεί την Σέλτικ στο ΟΑΚΑ, με στόχο να «σφραγίσει» την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων, πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του πριν από την έναρξη του παιχνιδιού και μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ για το μεγάλο παιχνίδι.

«Θέλω να πάμε όπως το 1994. Σας πιστεύω πολύ, έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας. Σας το λέω για να το ξέρετε. Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος μόνο αν κερδίσετε. Μπείτε στο γήπεδο και δώστε τα όλα. Μπορούμε να νικήσουμε και σας ξαναλέω έχω πίστη στην ομάδα. Θα είμαι ευχαριστημένος μόνο με νίκη», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους παίκτες της Ένωσης.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024