Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαζαρίδης : Η κυβέρνηση είναι στην εντατική χωρίς αναπνευστήρα

Λαζαρίδης : Η κυβέρνηση είναι στην εντατική χωρίς αναπνευστήρα

«Όσες αλλαγές και εάν κάνει ο κ. Τσίπρας, η μοίρα του πλέον είναι προδιαγεγραμμένη»

Μια σειρά από ευθύνες καταλόγισε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και στον πρωθυπουργό, για την τραγωδία στην ανατολική Αττική, ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «η κυβέρνηση είναι στην εντατική χωρίς αναπνευστήρα και στην ίδια κατάσταση είναι και η χώρα μας».

Μιλώντας στο ρ/σ «Alpha 989», ανέφερε πως δεν αξίζει στους Έλληνες μια τέτοια κυβέρνηση, τονίζοντας πως θα πρέπει «να αναλάβει τη διακυβέρνηση της μια ικανή, αποφασισμένη κυβέρνηση με όραμα για το μέλλον» ώστε «να βγούμε από την κρίση και κυρίως για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

«Όσους και να αποπέμψει ο πρωθυπουργός, μέσα στην ταραχή του να διασωθεί, οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο. Και το ονοματεπώνυμο αυτό είναι Αλέξης Τσίπρας. Εάν ο κ. Τσίπρας, με τις χθεσινές αλλαγές στις ηγεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, θέλει φεύγοντας να τακτοποιήσει τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, που επιλέχθηκαν με κομματικά κριτήρια, είναι δικό του θέμα. Οι πολίτες το αντιλαμβάνονται. Και όταν έρθει η ώρα – και πιστεύω ότι δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα – θα πάρει την απάντησή του στις εκλογές», συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης.

«Κάθε μέρα που παραμένει στην εξουσία η κατάσταση για την πατρίδα μας χειροτερεύει» συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας τις αλλαγές στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ανέφερε: «Εντυπωσιάζομαι από το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε να αλλάξει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής τοποθετώντας επικεφαλής δύο ανθρώπους που συμμετείχαν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο Μάτι».

«Όσες αλλαγές και εάν κάνει ο κ. Τσίπρας, η μοίρα του πλέον είναι προδιαγεγραμμένη», πρόσθεσε ο κ. Λαζαρίδης.

Τέλος, ο κ. Λαζαρίδης έκανε λόγο για «ανικανότητα, κυνισμός και συγκάλυψη» σχετικά με τη στάση της κυβέρνησης στην τραγωδία στην ανατολική Αττική.

«Η ανικανότητα έχει να κάνει με την πρόληψη και τη διαχείριση της πυρκαγιάς. Ο κυνισμός με τη δήθεν σύσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής. Και η συγκάλυψη αφορά στην εκτροπή της συζήτησης στα αυθαίρετα» κατέληξε.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024