Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το επικοινωνιακό σόου συνεχίζεται -  Θέλουν να ιδρύσουν υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας

Το επικοινωνιακό σόου συνεχίζεται – Θέλουν να ιδρύσουν υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται να ιδρύσει υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας υπό τη σκιά των δεκάδων νεκρών αλλά και της κατακραυγής του κόσμου για τη διαχείριση της φωτιάς στο Μάτι

Χρειάστηκε να θρηνήσουμε δεκάδες νεκρούς, να γίνουν εγκληματικά λάθη με τη διαχείριση της φωτιάς, να περάσει μία εβδομάδα από την αρχή της τραγωδίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και η κυβέρνηση  μετά το επικοινωνιακό σόου αλλά και την απόκρυψη των νεκρών στην κρίσιμη συνεδρίαση του Συντονιστικού την περασμένη Δευτέρα φαίνεται πως προχωρά σε ανασυγκρότηση της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται να ιδρύσει υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας υπό τη σκιά των δεκάδων νεκρών αλλά και της κατακραυγής του κόσμου για τη διαχείριση της φωτιάς στο Μάτι.

Πρόκειται για άλλη μία κίνηση επικοινωνιακού χαρακτήρα από την πλευρά της κυβέρνησης  η οποία αφού «πνίγεται» από τις ευθύνες που τη βαραίνουν επιχειρεί να δείξει – εκ των υστερών – ότι προσπαθεί να οργανωθεί με στόχο να αντιμετωπίσει ή μάλλον καλύτερα να προλάβει στο μέλλον αντίστοιχες καταστάσεις.

Η συγκεκριμένη αλλαγή αναμένεται να ενταχθεί στον επικείμενο ανασχηματισμό  που θα ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό. Η αναβάθμιση της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σε υφυπουργείο και η υπαγωγή του στο υπουργείο Εσωτερικών αποδεικνύει ότι υπήρξε έλλειμμα συντονισμού τις κρίσιμες ώρες της φωτιάς στο Μάτι παρά τις προκλητικές δηλώσεις του Νίκου Τόσκα ότι δεν υπήρξαν επιχειρησιακά λάθη.

Είναι μία έμμεση κυβερνητική παραδοχή για έλλειψη συντονισμού στις φονικές πυρκαγιές ενώ οι «κακές γλώσσες» φοβούνται ότι το νέο υφυπουργείο θα μετατραπεί σε ένα γραφειοκρατικό όργανο.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024