Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάνος: O Τζανακόπουλος θα εκκενώσει το ΟΑΚΑ σε μια εβδομάδα!

Μάνος: O Τζανακόπουλος θα εκκενώσει το ΟΑΚΑ σε μια εβδομάδα!

Χαρακτηρίζει σουρεαλιστική τη δήλωση του κ. Τζανακόπουλου ότι δεν υπήρχε ο χρόνος για να εκκενωθεί το Μάτι

Ο Στέφανος Μάνος σχολιάζει στο Twitter τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας στο γιατί δεν εκκενώθηκε το Μάτι κατά τη διάρκεια της πύρινης λαίλαπας που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 88 ανθρώπους.

Χαρακτηρίζει σουρεαλιστική τη δήλωση του κ. Τζανακόπουλου ότι δεν υπήρχε ο χρόνος για εκκένωση της περιοχής, απαντώντας στο γιατί αντιθέτως κατέστη εφικτή η εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανάφερε ότι: «Το να συγκρίνουμε την εκκένωση ενός οικισμού 15.000-20.000 ατόμων με την εκκένωση μια κατασκήνωσης με 200 άτομα, είναι και άτοπο και άκαιρο» είπε και πρόσθεσε: «Το φαινόμενο που προξένησε την τραγωδία ήταν τόσο γρήγορο που δεν θα ήταν δυνατή η εκκένωση του οικισμού. Ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο σχέδιο. Θα θέλαμε να είναι διαφορετικά. Πείστηκα από την Πυροσβεστική ότι δεν ήταν δυνατό».

Και ο Στέφανος Μάνος σχολιάζει στην ανάρτησή του στο Twitter: «Στη σουρεαλιστική συνέντευξη του, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι χρειάζονται 5-6 ώρες, ίσως και μία ημέρα, για να εκκενωθεί ένας οικισμός 20.000! Δεν γινόταν σε 1,5 ώρα. Σε περίπτωση ανάγκης ο κ. Τζανακόπουλος θα εκκενώσει το ΟΑΚΑ των 65.000 θεατών σε μια… εβδομάδα!».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024