Χαρακτηρίζει σουρεαλιστική τη δήλωση του κ. Τζανακόπουλου ότι δεν υπήρχε ο χρόνος για να εκκενωθεί το Μάτι

Ο Στέφανος Μάνος σχολιάζει στο Twitter τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας στο γιατί δεν εκκενώθηκε το Μάτι κατά τη διάρκεια της πύρινης λαίλαπας που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 88 ανθρώπους.

Χαρακτηρίζει σουρεαλιστική τη δήλωση του κ. Τζανακόπουλου ότι δεν υπήρχε ο χρόνος για εκκένωση της περιοχής, απαντώντας στο γιατί αντιθέτως κατέστη εφικτή η εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανάφερε ότι: «Το να συγκρίνουμε την εκκένωση ενός οικισμού 15.000-20.000 ατόμων με την εκκένωση μια κατασκήνωσης με 200 άτομα, είναι και άτοπο και άκαιρο» είπε και πρόσθεσε: «Το φαινόμενο που προξένησε την τραγωδία ήταν τόσο γρήγορο που δεν θα ήταν δυνατή η εκκένωση του οικισμού. Ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο σχέδιο. Θα θέλαμε να είναι διαφορετικά. Πείστηκα από την Πυροσβεστική ότι δεν ήταν δυνατό».

Και ο Στέφανος Μάνος σχολιάζει στην ανάρτησή του στο Twitter: «Στη σουρεαλιστική συνέντευξη του, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι χρειάζονται 5-6 ώρες, ίσως και μία ημέρα, για να εκκενωθεί ένας οικισμός 20.000! Δεν γινόταν σε 1,5 ώρα. Σε περίπτωση ανάγκης ο κ. Τζανακόπουλος θα εκκενώσει το ΟΑΚΑ των 65.000 θεατών σε μια… εβδομάδα!».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr