Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ώρες αγωνίας για τον Σάκη Ρουβά κατά τη φωτιά στον Νέο Βουτζά

Ώρες αγωνίας για τον Σάκη Ρουβά κατά τη φωτιά στον Νέο Βουτζά

Καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική έκαψαν δεκάδες σπίτια και στέρησαν τη ζωή σε πάνω από 70 ανθρώπους. Το πύρινο μέτωπο στην Κινέτα και αυτό στην Καλλιτεχνούπολη επεκτάθηκαν με τρομερή ταχύτητα εξαιτίας των δυνατών ανέμων με αποτέλεσμα πολλοί από τους κατοίκους να μην προλάβουν να εγκαταλείψουν εγκαίρως τις εστίες τους.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι ανάμεσα στους πληγέντες καθώς το σπίτι της στην Κινέτα καταστράφηκε ολοσχερώς. Η ηθοποιός συντετριμμένη δεν μπορεί να πιστέψει την καταστροφή που υπέστη το δικό της σπίτι αλλά και δεκάδες άλλα στην περιοχή. Μια πύρινη λαίλαπα έκαψε τα πάντα στο πέρασμά της και η επόμενη μέρα αποκάλυψε εικόνες τεράστιας καταστροφής. Η κ. Σαπουντζάκη ανέφερε ότι από το σπίτι της δεν έχει μείνει τίποτα. Αυτό την πειράζει όμως πιο πολύ είναι οι φωτογραφίες και τα προσωπικά της αντικείμενα που ήταν σε αυτό το σπίτι. «Δεν έχω ούτε φόρεμα να φορέσω, είναι αστείο που το λέω αλλά όλα ήταν στην Κινέτα».

Δύσκολες στιγμές περνά και η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη η οποία βρισκόταν στο σπίτι της στο Κόκκινο Λιμανάκι την ώρα της πυρκαγιάς. Όταν ενημερώθηκαν για την πυρκαγιά οι φλόγες είχαν φτάσει στο Νέο Βουτζά και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είχαν κυκλώσει το Μάτι. Η δημοσιογράφος με τον σύζυγό της πρόλαβα να φύγουν με το αυτοκίνητο την στιγμή που έβλεπαν το σπίτι τους να καίγεται.

Η φωτιά στο Νέο Βουτζά έκαψε και μέρος της αυλής του σπιτιού του Σάκη Ρουβά. Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη ήταν στην Κέρκυρα μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, ενώ οι γονείς της Ζυγούλη ήταν στο σπίτι με τον μικρό Απόλλωνα. Το ζευγάρι προσπάθησε να φτάσει στην Αθήνα αλλά ήταν αδύνατον και έτσι ο αδερφός του τραγουδιστή έσπευσε στο σημείο και γλίτωσε το σπίτι. Από την φωτιά υπέστησαν ζημιές το γκαράζ και μεγάλο μέρος του κήπου.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024