Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική έκαψαν δεκάδες σπίτια και στέρησαν τη ζωή σε πάνω από 70 ανθρώπους. Το πύρινο μέτωπο στην Κινέτα και αυτό στην Καλλιτεχνούπολη επεκτάθηκαν με τρομερή ταχύτητα εξαιτίας των δυνατών ανέμων με αποτέλεσμα πολλοί από τους κατοίκους να μην προλάβουν να εγκαταλείψουν εγκαίρως τις εστίες τους.
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι ανάμεσα στους πληγέντες καθώς το σπίτι της στην Κινέτα καταστράφηκε ολοσχερώς. Η ηθοποιός συντετριμμένη δεν μπορεί να πιστέψει την καταστροφή που υπέστη το δικό της σπίτι αλλά και δεκάδες άλλα στην περιοχή. Μια πύρινη λαίλαπα έκαψε τα πάντα στο πέρασμά της και η επόμενη μέρα αποκάλυψε εικόνες τεράστιας καταστροφής. Η κ. Σαπουντζάκη ανέφερε ότι από το σπίτι της δεν έχει μείνει τίποτα. Αυτό την πειράζει όμως πιο πολύ είναι οι φωτογραφίες και τα προσωπικά της αντικείμενα που ήταν σε αυτό το σπίτι. «Δεν έχω ούτε φόρεμα να φορέσω, είναι αστείο που το λέω αλλά όλα ήταν στην Κινέτα».
Δύσκολες στιγμές περνά και η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη η οποία βρισκόταν στο σπίτι της στο Κόκκινο Λιμανάκι την ώρα της πυρκαγιάς. Όταν ενημερώθηκαν για την πυρκαγιά οι φλόγες είχαν φτάσει στο Νέο Βουτζά και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είχαν κυκλώσει το Μάτι. Η δημοσιογράφος με τον σύζυγό της πρόλαβα να φύγουν με το αυτοκίνητο την στιγμή που έβλεπαν το σπίτι τους να καίγεται.
Η φωτιά στο Νέο Βουτζά έκαψε και μέρος της αυλής του σπιτιού του Σάκη Ρουβά. Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη ήταν στην Κέρκυρα μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, ενώ οι γονείς της Ζυγούλη ήταν στο σπίτι με τον μικρό Απόλλωνα. Το ζευγάρι προσπάθησε να φτάσει στην Αθήνα αλλά ήταν αδύνατον και έτσι ο αδερφός του τραγουδιστή έσπευσε στο σημείο και γλίτωσε το σπίτι. Από την φωτιά υπέστησαν ζημιές το γκαράζ και μεγάλο μέρος του κήπου.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου