Το συμβόλαιο που κατέθεσε η Ένωση δεν έχει καμία ισχύ

Σε πρωτοφανή ήττα της ΑΕΚ εξελίχθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας  (23/7) και είχε διάρκεια περισσότερες από τέσσερις ώρες.

Στην προτροπή και την επιμονή του ίδιου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που επέστρεψε εκτάκτως στην Ελλάδα αφήνοντας την αποστολή της ομάδας που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενδεικτικό της σημασίας με την οποία ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την υπόθεση, η ΑΕΚ παρουσίασε τελικά ένα μεταχρονολογημένο συμβόλαιο με τον διεθνή μεσοεπιθετικός, που δεν κατέθεσε ποτέ και δεν έχει καμία ισχύ και αξία.

Συγκεκριμένα, η Ένωση κατέθεσε στην Επιτροπή, έγγραφο, που υπέγραψε ο Χριστοδουλόπουλος στις 27 Αυγούστου 2016 (όταν ήταν ποδοσφαιριστής της Βερόνα) αλλά με ημερομηνία 1/7/2018!

«Όταν εγώ υπέγραψα αυτό το έγγραφο δεν υπήρχε αυτή η υπογραφή. Υπήρχε του κυρίου Δέδε (τότε διευθύνων σύμβουλος της κίτρινης ΠΑΕ). Μου ζήτησαν να το υπογράψω εάν ήθελα μετά τον διετή δανεισμό μου από τη Βερόνα. Για να είναι μια βάση για το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου. Αυτό είχε γίνει η 27 η 28 Αυγουστου του 2016 όταν ήμουν παίκτης της Βερόνα» είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Η μεταχρονολόγηση αποδεικνύεται από το γεγονός ότι από πλευράς ΑΕΚ υπογράφει το συμβόλαιο ο Αλέξης Δέδες, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης αλλά από τον Νοέμβριο του 2016 είναι Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ.

Το έγγραφο αυτό δηλαδή, δεν έχει καμία ισχύ.

Πρόκειται για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους και η η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη στην προσφυγή της.

Διαβάστε επίσης:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr