Ο δικηγόρος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου Γιάννης Χατζησαβάογλου, κατά της Ένωσης

Σε εξέλιξη είναι στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Όπως και στην εκδίκαση της υπόθεσης την προηγούμενη εβδομάδα, όπου είχε δοθεί αναβολή, έτσι και σήμερα, η πλευρά του παίκτη, που είναι παρών στην εκδίκαση, ζήτησε η ΑΕΚ να δείξει το συμβόλαιο του, το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει.

«Να μας δείξει η ΑΕΚ το συμβόλαιο. Το έχουμε πει και την προηγούμενη φορά, το ζητάμε και τώρα για να τελειώνει η υπόθεση» τόνισε ο εκ των δικηγόρων του παίκτη Γιάννης Χατζησαβάογλου.

«Χαίρομαι που είναι εδώ ο κύριος Λυσάνδρου γιατί ήταν ο δικηγόρος μου και θέλω να το μάθει όλη η Ελλάδα ότι ήταν ο δικηγόρος μου…» είπε από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής, σε μία στιγμή της εκδίκασης.

Σε άλλο σημείο όταν η κουβέντα πήγε ξανά στο περίφημο συμβόλαιο, ο Χριστοδουλόπουλος ήταν οριζόντιος και κάθετος. «Δεν έχω υπογράψει με την ΑΕΚ κανένα συμβόλαιο για την περίοδο 2018-19».

Θέση υπέρ του Χριστοδουλόπουλου πήρε ο ΠΣΑΠ μέσω του δικηγόρου του Εμμανουήλ Αλιφραγκής για το πρόστιμο που έχει επιβάλλει η ΑΕΚ στον παίκτη, ύψους 14% του συμβολαίου του.

Ο Ολυμπιακός ζητάει να μην επιβληθεί ενώ ο ΠΣΑΠ υποστήριξε ότι δεν πρέπει να υπερβαίνει το 3%.

«Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κύριο Χριστοδουλόπουλο αν έχει βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ΑΕΚ» ρώτησε η δικηγόρος της Ένωσης Ελευθερία Ρίζου, προκαλώντας την αντίδραση του διεθνή μέσου που είπε: «Δείξτε το συμβόλαιο, δείξτε το συμβόλαιο», ενώ στη συνέχεια, συμπλήρωσε αναφέροντας ρητά πως «δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για τη σεζόν 2018/19».

Αυτή την ώρα υπάρχει δεκάλεπτη διακοπή.

Η ΑΕΚ ως εδώ δεν έχει εμφανίσει κάποιο συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr