Έτοιμοι για ένα ακόμη μεταγραφικό «χτύπημα» είναι στον Άρη, με τον Χάμζα Γιουνές να «δίνει τα χέρια» με τους Θεσσαλονικείς.
Ο 32χρονος Τυνήσιος διεθνής επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί και αφήνοντας πίσω το Κατάρ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.
Υπενθυμίζεται πως τη σεζόν 2016-17 φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης, ενώ κατάφερε να αναδειχθεί και δεύτερος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ με 17 τέρματα.
Ο Γιουνές αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια στους «κιτρινόμαυρους».
Η ΚΕΔ όρισε και πάλι Γερμανούς διαιτητές στον αγώνα Άρης - Ολυμπιακός, όπως άλλωστε σε όλα τα ντέρμπι ως τώρα στο πρωτάθλημα. Εξαίρεση αποτέλεσε το πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη
Ο δρόμος για την πρόωρη ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Λανουά είναι συγκεκριμένος και όλα περνούν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ
LIVE: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την αναμέτρηση Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Water Polo League γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.