Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Chevrolet Camaro ZL1 2019: Ωμή δύναμη

Chevrolet Camaro ZL1 2019: Ωμή δύναμη

Ένα από τα εμβληματικότερα αμερικανικά muscle cars εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στο Detroit να προβάρει τις βελτιώσεις που θα υιοθετήσει η ανανεωμένη κορυφαία έκδοσή του.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Μετά την αποκάλυψη της νέας Camaro, η Chevrolet επικεντρώνεται στην εξέλιξη της κορυφαίας έκδοσής της γκάμας του εμβληματικού muscle car η οποία εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό χωρίς καμουφλάζ στα «πάτρια» εδάφη του Detroit.

Ακολουθώντας την ίδια σχεδιαστική τακτική με τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας της Camaro, η ZL1 δείχνει να υιοθετεί ελάχιστα ανασχεδιασμένα στοιχεία όπως οι προφυλακτήρες, τα νέα φωτιστικά σώματα, ενώ επί του παρόντος τουλάχιστον, από το παζλ της ανανεωμένης ZL1 λείπει η νέα γρίλια που εφοδιάζει τις υπόλοιπες εκδόσεις του αμερικανικού μοντέλου.

Εξίσου προφανής είναι η αναβάθμιση του εξοπλισμού της με δύο κάμερες οπισθοπορείας που τοποθετούνται στο ύψος των πινακίδων κυκλοφορίας και στην αεροτομή.

Στην «θέση του» θα παραμείνει και ο θηριώδης V8 κινητήρας ο οποίος συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 10 σχέσεων της Tremec αν και δεν αποκλείεται να επωφεληθεί από μια περιορισμένη αύξηση ισχύος ανεβαίνοντας ψηλότερα από τους 650 ίππους και τα 650 Nm ροπής που προσφέρει στην σημερινή εκδοχή του μοντέλου

Την ανανέωση αναμένεται να συμπληρώσει το νέο σύστημα infotainment της Chevrolet καθώς και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός που εμφανίστηκε στις ήδη γνωστές εκδοχές της Camaro.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ανεξαρτήτως των αναβαθμισμένων στοιχείων που θα συνοδεύσουν την ανανεωμένη εκδοχή της ZL1, η αμερικανική φίρμα έχει ήδη στα σκαριά μια ακόμα ισχυρότερη και ικανότερη έκδοση η οποία θα σηματοδοτήσει την επαναφορά των διακριτικών Z/28 στην γκάμα της Camaro.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024