Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μ. Λαζαρίδης : Απόλυτα αποτυχημένη η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης

Μ. Λαζαρίδης : Απόλυτα αποτυχημένη η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης

«Σήμερα είναι η 139η μέρα που οι δύο στρατιωτικοί μας κρατούνται παράνομα στις φυλακές της Αδριανούπολης, γιατί δεν τους έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία. Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ενημερώνοντας διεθνείς οργανισμούς, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), ξένους ηγέτες»

«Σήμερα είναι η 139η μέρα που οι δύο στρατιωτικοί μας κρατούνται παράνομα στις φυλακές της Αδριανούπολης, γιατί δεν τους έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία. Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ενημερώνοντας διεθνείς οργανισμούς, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), ξένους ηγέτες».

Αυτό τόνισε σε συνέντευξή o Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δικαιωνόμαστε που λέγαμε ότι το ταξίδι Ερντογάν στην Αθήνα σχεδιάστηκε επιπόλαια από το Μαξίμου και το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ ταυτόχρονα είδαμε – μετά την επίσκεψη – ότι αυξήθηκε κατακόρυφα η επιθετικότητα της Τουρκίας. Έχουμε μια κυβέρνηση που ακολουθεί μια απόλυτα αποτυχημένη εξωτερική πολιτική. Απόδειξη, η τραγική συμφωνία με τα Σκόπια, αλλά και τα προβλήματα που φέρεται να υπάρχουν με την Αλβανία, αφού ακούσαμε τον επίτροπο κ. Χαν, αλλά και τον ίδιο τον κ. Τσίπρα να μιλούν για θέμα συνόρων».

Αναφερόμενος στην υπόθεση της τεχνικής εταιρείας της οικογένειας Τσίπρα, μιλώντας στον «Alpha 989», ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε: «Εμείς παραθέτουμε γεγονότα, όπως το ότι η τεχνική εταιρεία «Δίοδος» της οικογένειας Τσίπρα επιχείρησε το 2012 να πάρει ένα δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκατ. ευρώ με πλαστή ενημερότητα. Μέχρι στιγμής η οικογένεια Τσίπρα δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις. Εδώ και τρεις μέρες δεν έχουμε πάρει απάντηση από τον κ. Τσίπρα για το αν θεωρεί ηθικό, τα αδέλφια του να διεκδικούν δημόσια έργα.

»Ούτε κάποιο σχόλιο για το γεγονός ότι ο αδελφός του οδηγήθηκε στα δικαστήρια επειδή υπέβαλε πλαστή φορολογική ενημερότητα. Θα είχε ενδιαφέρον να κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη ο κ. Παρασκευόπουλος για να μας εξηγήσει, γιατί άλλαξε το νόμο νύχτα προκειμένου να παραγραφεί και το αδίκημα για το οποίο διώκονταν ο αδελφός του πρωθυπουργού».

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024