Η νέα πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων που αλλάζει τον τρόπο που ταξιδεύετε με πλοίο

Φολέγανδρος ή Τήνος; Κάσος ή Πάτμος; Ιθάκη ή Παξοί; Κρήτη ή Άνδρος;

Mε το Ferryhopper, τη νέα πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, δεν χρειάζεται να βάζετε όρια στις διακοπές σας. Γιατί μπορείτε να συνδυάσετε όσα νησιά επιθυμείτε χωρίς να χρειαστεί να γυρίσετε πίσω και να ξαναφύγετε για το επόμενο νησί.

Το Ferryhopper σχεδιάστηκε για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύατε μέχρι σήμερα με πλοίο και να κάνει τις διακοπές τόσο εύκολες, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι, από την σχεδίαση του ταξιδιού μέχρι και την επιστροφή στο σπίτι και το άδειασμα της βαλίτσας!

Τι είναι το Ferryhopper

Το Ferryhopper είναι μια πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που παρουσιάζει στους ταξιδιώτες όλες τις απευθείας διαδρομές αλλά και όλους τους δυνατούς συνδυασμούς δρομολογίων, για περισσότερους από 160 προορισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βασικός της στόχος είναι να επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν το ταξίδι που έχουν ονειρευτεί και να κλείσουν τα εισιτήριά τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια ακόμα και για νησιά που μπορεί να πιστεύουν ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους!

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα πλήρως φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, το Ferryhopper:

  • Κάνει τη μετακίνηση μεταξύ νησιών εύκολη υπόθεση, παρουσιάζοντας όλες τις συνδέσεις μεταξύ νησιών, καθώς και την ώρα αναμονής μεταξύ των ενδιάμεσων συνδέσεων. Έτσι, κάθε ταξιδιώτης μπορείς με μόλις 4 κλικ να κλείσει τα εισιτήριά του όχι για 1 αλλά ακόμη και για 4 διαφορετικά νησιά!
  • Επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάζουν πολλαπλά ταξίδια και να κλείνουν τα εισιτήριά τους για όλες τις επιλεγμένες διαδρομές με μία και μόνο κράτηση.
  • Βάζει τέλος στην αναμονή στο γκισέ, προσφέροντας την έκδοσης e-ticket για όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που το υποστηρίζουν.
  • Προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης δρομολογίων και τιμών, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν όλες τις τιμές, τις εταιρείες και τα διαθέσιμα δρομολόγια και να αγοράσουν ακτοπλοϊκά εισιτήριά στην καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
  • Δίνει την επιλογή αποθήκευσης των στοιχείων του ταξιδιώτη, διευκολύνοντας έτσι τις μελλοντικές κρατήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ferryhopper, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@ferryhopper.com

Ακολουθείστε τo Ferryhopper σε Facebook, Twitter και Instagram.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr