Λίγο πριν βγει η τελική απόφαση του δικαστηρίου ο πατέρας και ο αδερφός της Δώρας Ζεμπερη προσπάθησαν να επιτεθούν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου στον δολοφόνο, πετώντας μπουκάλια νερού και λέγοντας του πως δεν θα γλυτώσει ακόμα και άμα μπει μέσα στη φυλακή

Λίγο πριν βγει η τελική απόφαση του δικαστηρίου ο πατέρας και ο αδερφός της Δώρας Ζεμπερη προσπάθησαν να επιτεθούν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου στον δολοφόνο, πετώντας μπουκάλια νερού και λέγοντας του πως δεν θα γλυτώσει ακόμα και άμα μπει μέσα στη φυλακή.

Οι αστυνομικοί που ήταν στην αίθουσα εκείνη την ώρα τους απομάκρυναν ενώ και στη συνέχεια φυγάδευσαν τον δράστη σε άλλη αίθουσα.

Αργότερα, ο πατέρας δήλωσε ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο τιμώρησε με δύο φορές ισόβια τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη, μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

«Ευχαριστώ τη δικαιοσύνη έστω και έτσι, γιατί δεν υπάρχει θάνατος, έχει καταργηθεί» είπε ο πατέρας της άτυχης γυναίκας.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα ώστε να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για τη δολοφονία της κόρης του, ενώ δήλωσε σιγουριά ότι το στυγερό έγκλημα έγινε με αφορμή τη δουλειά της.

Της απόψεις των γονέων μετέφεραν και οι δικηγόροι τους

Νωρίτερα,  το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας επέβαλε ομόφωνα δύο φορές ισόβια στον 58χρονο δράστη της δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο όπως έχει παραπεμφθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.

Η ποινή που του επέβαλαν ήταν μία φορά ισόβια για κάθε μία από τις κακουργηματικές πράξεις που του αποδίδονται.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr