Ο Τζακ Γουίλσιρ άλλαξε φανέλα αλλά όχι και πόλη, αφού έμενε μεν ελεύθερος από την Άρσεναλ υπέγραψε όμως τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Γουέστ Χαμ.
Ο διεθνής μέσος έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Άρσεναλ το 2008 και από τότε πραγματοποίησε με τα χρώματά της 197 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Στο διάστημα αυτό είχε παραχωρηθεί δανεικός δύο φορές, στην Μπόλτον και στην Μπόρνμουθ. Ο 26χρονος άσος τόνισε στην ιστοσελίδα της Γουέστ Χαμ ότι από τη μικρή του ηλικία ήταν οπαδός των «σφυριών» και κουβαλά από τότε τις καλύτερες αναμνήσεις για την ομάδα.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέστρεψαν 160 καθίσματα και η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο, ενώ ο Παναθηναϊκός με ποινή έδρας για ρίψεις δυο κροτίδων και πέντε πυροτεχνημάτων. Υπάρχει λογική;