Λίγες ώρες μετά την παραίτηση του υπηρεσιακού τεχνικού, Φερνάντο Ιέρο από την τεχνική ηγεσία της Ισπανίας, οι Ρόχας «φαίνεται» πως έχουν βρει τον διάδοχό του.
Ο λόγος για τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος μετά το «Σαββατιανό» είναι έτοιμος να επανέλθει στους πάγκους.
Σύμφωνα με Ισπανικά μέσα, ο άλλοτε μέσος της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης έχει σαφές προβάδισμα από τους άλλους υποψήφιους της θέσης, Μίτσελ και Κίκε Φλόρες, ενώ είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.
Στο βιογραφικό του 48χρονου υπάρχουν τα περάσματα από τις Ρόμα (2011-12), Θέλτα (2013-14) και φυσικά τη Μπαρτσελόνα (2014-17).
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.