Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίος και Πολιτεία του Π. Καμμένου

Βίος και Πολιτεία του Π. Καμμένου

Η συμμετοχή του ως πρωτοπαλίκαρου στους Rangers (της ΟΝΝΕΔ), οι δηλώσεις για αποφυλάκιση των πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου και η ταραχώδης πορεία στη ΝΔ (ως τη διαγραφή του)

Ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα της Βουλής, «σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Λυών στη Γαλλία οικονομικά και ψυχολογία και στην Ανώτερη Σχολή Managers Ελβετίας». Υπάρχει τέτοια σχολή; Αμφίβολο, αλλά και αδιάφορο.

Ενας πολιτικός για τον οποίο η δημόσια παρουσία του μιλάει πολύ δυνατά και λέει τα πάντα για εκείνον, δεν έχει ανάγκη από ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια. Ο κ. Καμμένος άλλωστε δεν προέβαλε ποτέ τον εαυτό του ως επιστήμονα, αντιθέτως αφοσιώθηκε στις θεωρίες συνωμοσίας με ειδίκευση στην τρομοκρατία και στα εθνικά θέματα.

Τι να κάνουν τα γαλλικά και τα ελβετικά πανεπιστήμια όταν το πρότυπο του νεαρού Πάνου ήταν ο Μάνος Μανωλάκος, δεξί χέρι του Βασίλη Μιχαλολιάκου, που διοικούσε με σιδηρά πυγμή τους «Κενταύρους» και τους «Rangers», τις ομάδες κρούσης της ΟΝΝΕΔ, τις οποίες εμπνεύστηκε ο Ευάγγελος Αβέρωφ και ξερίζωσε από τη ΝΔ με σφοδρή εσωτερική σύγκρουση ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης;

Στις ομιλίες του ο Καμμένος δεν στοχοποιεί μόνο τους κάθε λογής αντιπάλους του· κάθε λέξη του εικονογραφεί την εσωτερική του συγκρότηση, τη διαθλασμένη στα social media συνείδησή του, την ψυχοσύνθεση του πολιτικού τζογαδόρου που έπειτα από πολυετή ρέντα ξεμένει από τύχη, χαρτί και μπλόφα, αλλά όπως είπε ο Τζακ Μάνφρεντ (Κλάιβ Οουεν) στην ταινία «Ο κρουπιέρης», «ο τζόγος δεν έχει να κάνει με το χρήμα, αλλά με την τάση να απορρίπτεις την πραγματικότητα και να αγνοείς τον κίνδυνο».

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024