Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατεπείγουσα έρευνα για την αυτοκτονία του 15χρονου

Κατεπείγουσα έρευνα για την αυτοκτονία του 15χρονου

Η εισαγγελική λειτουργός καλείται να διευκρινίσει εάν η αυτοκτονία του 15χρονου σχετίζεται με εκφοβισμό και κακοποίησή του

Κατεπείγουσα έρευνα για την υπόθεση του 15χρονου μαθητή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στην Αργυρούπολη, τα ξημερώματα της Κυριακής, 8 Ιουλίου, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.

Ο κ. Ζαγοραίος παρήγγειλε στην εισαγγελέα Ανηλίκων να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να εντοπιστούν οι λόγοι που ώθησαν το αγόρι στην αυτοχειρία. Η εντολή του εισαγγελέα είναι να αναζητηθούν και να κληθούν σε εξέταση, στην Εισαγγελία Ανηλίκων, άμεσα, όλοι όσοι ενδέχεται να μπορούν να φωτίσουν την υπόθεση. Ήδη στο θέμα έχουν εμπλακεί έξι συμμαθητές του 15χρονου, τους οποίους ο αυτόχειρας κατονομάζει σε σημείωμα που άφησε, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Η εισαγγελική λειτουργός καλείται να διευκρινίσει εάν η αυτοκτονία του 15χρονου σχετίζεται με εκφοβισμό και κακοποίησή του -bullying- από τους συγκεκριμένους συμμαθητές του ή άλλους και να εντοπίσει, σε αυτήν την περίπτωση, κάθε υπαίτιο ώστε να καταλογιστούν ποινικές ευθύνες.

Το σημείωμα του 15χρονου και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Στο σημείωμα που  άφησε ο 15χρονος μαθητής που βρέθηκε την Κυριακή απαγχονισμένος  στην Αργυρούπολη, εστιάζουν οι αστυνομικοί που διεξάγουν έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν τον νεαρό να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο 15χρονος μαθητής βρέθηκε απαγχονισμένος από τους ίδιους τους γονείς του στο σπίτι τους, στην Αργυρούπολη.

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δεχόταν bullying από συμμαθητές του στο σχολείο. Αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων ερευνούν με διακριτικότητα όλα τα δεδομένα προκειμένου να οδηγηθούν στα αίτια της αυτοκτονίας και να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζουν σημειώματα που βρέθηκαν στο δωμάτιο του παιδιού ενώ θα ερευνήσουν και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σ΄ ένα από αυτά τα σημειώματα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος έγραφε ότι δεχόταν bullying από συμμαθητές του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024